Survivor 4: “Πρέπει να γλιτώσουμε από το παράσιτο” – Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor 4: “Πρέπει να γλιτώσουμε από το παράσιτο” – Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες για ήττα των κόκκινων και συμπληρώθηκε η τριάδα των υποψηφίων για αποχώρηση. Μπάχαλο η κόκκινη ομάδα, αποκάλεσαν "παράσιτο" τη Σαλαγκούδη.

Το spoiler που κυκλοφόρησε το μεσημέρι της Τρίτης μάς είχε προϊδεάσει για νέα ήττα της κόκκινης ομάδας, όπως και έγινε, σε έναν αγώνα που κρίθηκε κυριολεκτικά στο νήμα.

Με “buzzer beater” στην τελευταία βολή, οι μπλε επικράτησαν και έμειναν αλώβητοι σε άλλο ένα αγώνισμα του Survivor, μα κυρίως ασφαλείς, καθώς δεν θα έχουν κανέναν δικό τους υποψήφιο προς αποχώρηση παίκτη αυτή την εβδομάδα.

Η τριάδα που συμπληρώθηκε με τα δύο νέα ονόματα στο πλευρό της Ανθής Σαλαγκούδη (πέμπτη φορά) έχει δύο κοινά: Εκτός από κόκκινη είναι και “γυναικοκρατούμενη”, καθώς τρεις παίκτριες των κόκκινων είναι υποψήφιες προς αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο.

Σχετικά με την Ανθή πάντως, το όνομά της βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο της συζήτησης και των αντιπαραθέσεων, τόσο στο συμβούλιο όσο και στα πηγαδάκια των παικτών των δύο ομάδων. Οι κόκκινοι την κατηγορούν για την επιλογή της να μένει εκτός δράσης, καθώς και για το γεγονός ότι, ακόμη κι όταν αγωνίζεται, δεν επιδεικνύει ιδιαίτερο ζήλο, αφήνοντας και πάλι υπόνοιες για την αξιοκρατία της ψηφοφορίας και τους λόγους που την κρατούν στο παιχνίδι.

“Μόνο έτσι θα γλιτώσουμε από το παράσιτο”

Ενδεικτική ατάκα που δείχνει με τον πλέον εμφατικό τρόπο πόσο ανεπιθύμητη είναι η Ανθή Σαλαγκούδη για κάποιους συμπαίκτες της ήταν αυτή του Κόρομι σε συζήτηση που είχε με τον Ασημακόπουλο, αποκαλώντας τη “παράσιτο”: “Ο μόνος τρόπος για να γλιτώσουμε από αυτό το παράσιτο είναι να το ψηφίσουμε για φύγει”, είπε ο “Κόρο”, ισχυριζόμενος πως η παραμονή της στο παιχνίδι είναι και ένας από τους λόγους που οι κόκκινοι χάνουν.

Survivor 4: Η υποψήφια “τριπλέτα” για αποχώρηση

Η Ανθή, βέβαια, δεν είναι η μοναδική παίκτρια για την οποία υπάρχει δυσαρέσκεια στην κόκκινη ομάδα. Στα τελευταία επεισόδια του Survivor, τόσο ο Τριαντάφυλλος, μα ακόμη περισσότερο σε αυτό της Τρίτης η Καρολίνα, είχαν έντονους τσακωμούς με τη Σοφία, για την οποία το κλίμα στην ομάδα έχει γίνει… βαρύ κι ασήκωτο όπως “έδειξε” και η κάλπη. Η συντριπτική πλειοψηφία (οκτώ παίκτες) την ψήφισε προς αποχώρηση, για να προστεθεί και αυτή στο γκρουπ των υποψηφίων.

Μετά τη διαδικασία της ψηφοφορίας, την οποία διαδέχτηκαν και αρκετές λογομαχίες μεταξύ συμπαικτών στην κόκκινη ομάδα, τον λόγο πήρε η Καρολίνα, η οποία έχει κερδίσει την ασυλία και κλήθηκε να υποδείξει το τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση πρόσωπο, το οποίο ακούει στο όνομα “Μαριάνθη”.

Έτσι, μία εκ των Ανθής, Σοφίας και Μαριάνθης θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, πράγμα που θα μάθουμε στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα