Survivor 4: Η Κάτια σε ψυχολογική κατάρρευση – Απομονώθηκε από την ομάδα

Survivor 4: Η Κάτια σε ψυχολογική κατάρρευση – Απομονώθηκε από την ομάδα
Η Κάτια Ταραμπάνκο glomex

Η Κάτια Ταραμπάνκο κατηγορείται για έλλειψη ομαδικότητας και στρατηγική. Στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου το μοντέλο ξεσπά σε κλάματα, ενώ η ψυχολογία της είναι καταρρακωμένη.

Δύσκολα τα πράγματα για τους Διάσημους στο Survivor 4, καθώς οι συνεχόμενες ήττες, τους στερούν φαγητό και η πείνα φέρνει απανωτές εντάσεις στην ομάδα.

Μετά το χθεσινό καυγά στην ομάδα, οι σχέσεις μεταξύ των παικτών είναι αρκετά κακές και στο στόχαστρο βρίσκεται η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία κατηγορείται για έλλειψη ομαδικότητας και στρατηγική.

Στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ η Κάτια ξεσπά σε κλάματα για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, ενώ η ψυχολογία της είναι καταρρακωμένη.

Η Κάτια βρίσκεται απέναντι από μια υποομάδα των Διασήμων, η οποία περιλαμβάνει τους Περικλή, Άννα Μαρία, Ανθή και Ελευθερία.

Στο τρέιλερ δείχνει φορτισμένη ψυχολογικά, ενώ κλαίει στην κάμερα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το αποψινό αγώνισμα έχει ως έπαθλο την επικοινωνία. Όποια ομάδα κερδίσει θα μπορέσει να έρθει σε επικοινωνία με τους συγγενείς και φίλους της, ένα έπαθλο αρκετά σημαντικό για όλους.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα