Survivor 4: Ένταση στο συμβούλιο – Ανατροπή με την ψηφοφορία των Διασήμων

Survivor 4: Ένταση στο συμβούλιο – Ανατροπή με την ψηφοφορία των Διασήμων
Συμβούλιο Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Σε δύο στρατόπεδα χωρίστηκαν οι Διάσημοι του Survivor 4, όπως φάνηκε και στο συμβούλιο. Ποιος αναδείχθηκε τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Άλλο ένα συμβούλιο έλαβε χώρα στον Άγιο Δομίνικο το βράδυ της Τρίτης (12/1) μετά από μία ακόμη ήττα της ομάδας των Διασήμων στο Survivor 4.

Οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν παίκτη για να αποχωρήσει και τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσαν η Ανθή Σαλαγκούδη και η Κάτια Ταραμπάνκο.

Για την μεν πρώτη, οι παίκτες σχολίασαν πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα αγωνίσματα, γι’ αυτό και της έδωσαν την αρνητική τους ψήφου. Όσον αφορά το γνωστό μοντέλο, πολλοί παίκτες θεώρησαν πως δεν έχει ομαδικό πνεύμα και ότι ενεργεί καθαρά ατομικά, κάτι που τους ενοχλεί ιδιαίτερα.

Μάλιστα, η Ελευθερία Ελευθερίου, με την οποία είχε προηγηθεί ένας μεγάλος καβγάς για αυτό το θέμα, “ξεσπάθωσε” ξανά για το ότι η παίκτρια έτρωγε φαγητό κρυφά από την ομάδα. Για την Κάτια μίλησε, επίσης, και ο Περικλής Κονδυλάτος, αναφέροντας πως δεν καθόλου αλληλέγγυα και ότι δημιουργεί έριδες και στρατόπεδα.

Τελικά, με σκορ 6-4 η Ανθή Σαλαγκούδα βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση και θα αναμετρηθεί με τους, επίσης, υποήφιους Γιώργο Κοψιδά και Πάνο Καλλίδη για την παραμονή της.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα