Survivor 4: Η πρόβλεψη του Γιώργου Λιανού για την τελική τετράδα

Survivor 4: Η πρόβλεψη του Γιώργου Λιανού για την τελική τετράδα
Ο Γιώργος Λιανός Facebook / @Survivor Greece

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για το τι συμβαίνει μεταξύ της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη στο "Survivor 4". Έκανε τη δική του εκτίμηση για την τελική τετράδα.

Για τη σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη στο “Survivor 4” μίλησε ο Γιώργος Λιανός στον “αέρα” της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Sfera 102,2 το πρωί της Τρίτης (06/4).

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ δήλωσε πως δεν γνωρίζει αν οι δύο παίκτες έχουν σχέση, ωστόσο, είναι συνέχεια μαζί και περνούν πολύ χρόνο μεταξύ τους.

“Κάτι τρέχει. Τα παιδιά τα λένε πολύ καλά. Βλέπω κάποιες κινήσεις, αλλά δεν έχω δει κάτι συγκεκριμένο με τα μάτια μου. Χωρίστηκαν, αλλά είναι συνέχεια στην ίδια καλύβα”, ανέφερε σχετικά.

Παράλληλα, ο Γιώργος Λιανός δήλωσε πως οι νέες ομάδες είναι αρκετά δυνατές και ότι αναμένεται να δούμε πολλά ανατρεπτικά σκορ στα αγωνίσματα των επόμενων επεισοδίων.

Τέλος, ο αγαπημένος παρουσιαστής έκανε τη δική του πρόβλεψη για την τελική τετράδα του φετινού “Survivor 4”, λέγοντας ότι βλέπει τους: Τζέιμς Καφετζή, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλία Μπόγδανο και Τριαντάφυλλο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα