Survivor 4: Η Σοφία αποχωρεί οικειοθελώς – Αγώνισμα με Ατζούν Ιλιτζαλί

Survivor 4: Η Σοφία αποχωρεί οικειοθελώς – Αγώνισμα με Ατζούν Ιλιτζαλί
Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Η αποχώρηση του αποψινού "Survivor 4" θα καθορίσει την κυριαρχία του Τζέιμς. Υποψήφιοι είναι ο Κρις Σταμούλης, ο Πάνος Καλλίδης και ο Αλέξης Παππάς από τους Μπλε.

Εκτός “Survivor 4” βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Γιώργος Λιανός, λόγω της γέννησης του τέταρτου παιδιού του, γι’ αυτό και στο αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας που θα πραγματοποιηθεί στο επεισόδιο της Τετάρτης (03/3) θα δούμε τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί να αντικαθιστά τον παρουσιαστή.

Οι παίκτες θα “ριχτούν” για άλλη μια φορά στη μάχη διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο, ώστε να έρθουν σε επαφή με τους δικούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Love it”, το αποψινό επεισόδιο θα είναι ιδιαίτερα συγκινητικό και δεν θα λείψουν τα κλάματα.

Παράλληλα, πληροφορίες της εκπομπής “Ευτυχείτε” αναφέρουν πως η Σοφία Μαργαρίτη θα αποχωρήσει οικειοθελώς στα επόμενα επεισόδια του “Survivor 4”, λόγω του τραυματισμού της. Υπενθυμίζεται, ότι η παίκτρια έχει το πόδι της σε γύψο, καθώς η διάγνωση των γιατρών έδειξε σπάσιμο στα δάχτυλα.

Όπως είναι λογικό, η Σοφία θα δυσκολευτεί πολύ να αναρρώσει και επομένως δεν θα μπορεί να αγωνίζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι που θα την οδηγήσει πιθανότατα πίσω στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως στο trailer του αποψινού επεισοδίου δεν την βλέπουμε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος.

Το βράδυ της Τετάρτης (03/3) θα έχουμε μία ακόμη αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Υποψήφιοι είναι ο Κρις Σταμούλης, ο Πάνος Καλλίδης και ο Αλέξης Παππάς από την ομάδα των Μπλε. Η αποψινή αποχώρηση θα καθορίσει και την κυριαρχία του Τζέιμς στους Μπλε.

Survivor 4: Δείτε το trailer της Τετάρτης

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα