Survivor 4: Σενάρια για οικειοθελή αποχώρηση – Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι

Survivor 4: Σενάρια για οικειοθελή αποχώρηση – Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι
Το συμβούλιο του νησιού στο Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Εκτός "Survivor 4" ο Γιώργος Λιανός. Ένα θέμα υγείας φέρνει παίκτρια των Κόκκινων πολύ κοντά στο να φύγει οικειοθελώς. Ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Εκτός αγωνίσματος έμειναν ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του “Survivor 4” το βράδυ της Τρίτης (02/3), με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν απανωτοί καβγάδες ανάμεσα στους παίκτες της Μπλε ομάδας.

Το αγώνισμα κέρδισε ξανά η Κόκκινη ομάδα, με αποτέλεσμα οι Μπλε να αναγκαστούν να ψηφίσουν για άλλη μια φορά ένα συμπαίκτη τους προς αποχώρηση. Υπενθυμίζεται, ότι στο προηγούμενο συμβούλιο η ομάδα ψήφισε τον Κρις Σταμούλη.

Στο μεταξύ, το τραύμα της Σοφίας Μαργαρίτης από τους Κόκκινους στο πόδι χειροτέρεψε και οι γιατροί της τοποθέτησαν γύψο. Η διάγνωση των γιατρών ήταν σπασμένο πόδι και δάχτυλο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Σοφία έπαιζε εδώ και μία βδομάδα σε αυτή την κατάσταση.

“Όλη τη βδομάδα έπαιζα, περπατούσα, είχα φοβερό πόνο, αλλά δεν πίστευα ότι θα είναι σπάσιμο. Η φλεγμονή και το πρήξιμο επέμεναν, οπότε έπρεπε να το δει ένας γιατρός. Η πιο συμφέρουσα λύση και για μένα και για την ομάδα και για το παιχνίδι γενικότερα, είναι να επιστρέψω σπίτι μου. Δεν μπορώ να προσφέρω σε αυτή την κατάσταση”, δήλωσε η Σοφία.

Μάλιστα, στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός εξέφρασε την έκπληξή του για το αναπάντεχο γεγονός και δήλωσε πως τις επόμενες μέρες θα αποφασίσουν τι θα κάνουν. Ωστόσο, όπως είναι λογικό, η Σοφία βρίσκεται πολύ κοντά στην οικειοθελή αποχώρηση από το “Survivor 4”, καθώς δεν θα μπορεί να αγωνιστεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Survivor 4: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός συνδέθηκε από την Αθήνα, αφού προηγουμένως είχε ανακοινώσει πως θα λείψει για μερικές μέρες από τον Άγιο Δομίνικο. Ο λόγος, φυσικά, είναι η γέννηση του τέταρτου παιδιού του.

Στην ψηφοφορία οι Μπλε επέλεξαν ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Αλέξη Παππά σχεδόν ομόφωνα και έπειτα ο Τζέιμς υπέδειξε τον τρίτο υποψήφιο.

“Η στρατηγική που έχω στο μυαλό μου είναι να “δώσω” κάποιον, ο οποίος δεν θα αποχωρήσει, ώστε να φύγει ο Κρις ή ο Αλέξης”, δήλωσε ο Τζέιμς προτού ανακοινώσει τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση. “Για αυτό τον λόγο με βαριά καρδιά θα πω τον Πάνο, γιατί πιστεύω ότι δεν θα αποχωρήσει”, συμπλήρωσε.

Έτσι, οι τρεις υποψήφιοι είναι: Κρις Σταμούλης, Αλέξης Παππάς και Πάνος Καλλίδης.

“Δεν νιώθω καλά. Αν ήταν για αγωνιστικούς λόγους η ψήφος, θα το καταλάβαινα. Γιατί σήμερα έπαιξα τέσσερις φορές και δεν έφερα νίκη. Αυτό ήταν ένα καλοστημένο σχέδιο του Κρις και του Αλέξης. Τώρα, που ο λόγος που ψηφίστηκα είναι στρατηγικός, δεν μ’ αρέσει. Ο Τζέιμς ρισκάρει την αποχώρησή μου”, είπε ο Πάνος Καλλίδης για την υποψηφιότητά του.

Σημειώνεται, ότι κατά τη διάρκεια του συμβουλίου η Σοφία δεν αισθάνθηκε καλά λόγω του ποδιού της και βγήκε για λίγο εκτός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα