Survivor 4: Η συγγνώμη του Ουγγαρέζου στον Κρις Σταμούλη για τα ειρωνικά σχόλια

Survivor 4: Η συγγνώμη του Ουγγαρέζου στον Κρις Σταμούλη για τα ειρωνικά σχόλια
Δημήτρης Ουγγαρέζος - Κρις Σταμούλης Youtube

Στις κατηγορίες του Κρις Σταμούλης απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσω της εκπομπής "Πρωινό". Απολογήθηκε για τις ειρωνείες και ζήτησε συγγνώμη.

Απολογήθηκε στον Κρις Σταμούλη ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσω της εκπομπής “Πρωινό”, μετά τις δηλώσεις του πρώτου ότι εξέλαβε ως ειρωνικά τα σχόλια του παρουσιαστή προς το πρόσωπό του.

“Προσπαθώ πάρα πολύ να βρω το θάρρος για να μιλήσω. Είδα τη συνέντευξη του Κρις και δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο. Δεν υπάρχουν επιχειρήματα, εδώ είμαστε για να κάνουμε τον κόσμο να περνάει καλά, όχι για να δυσαρεστούμε ή να στεναχωρούμε κανέναν. Άπαξ και στεναχωρήθηκε, εγώ οφείλω να του πω συγγνώμη, μέσα απ’ την καρδιά μου, γιατί δεν είχα τέτοια πρόθεση. Ήθελα να το κάνω από ‘δω και όχι μέσω του ραδιοφώνου ή των social media, γιατί από ‘δω το είπα οπότε από ‘δω πρέπει να το μαζέψω. Ένα αστείο, αν η άλλη πλευρά δεν το εκλαμβάνει ως αστείο, τότε δεν είναι αστείο”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το πρωί της Δευτέρας (19/04).

Υπενθυμίζεται, ότι σε συνέντευξή του στη Σίσσυ Χρηστίδου το Σάββατο (17/04), ο παίκτης του “Survivor 4” αναφέρθηκε στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 και τον παρουσιαστή, λέγοντας:

“Μου ζητήθηκε να δώσω συνέντευξη στο ‘Πρωινό’ και δέχτηκα μετά χαράς. Είπαμε κάποια πράγματα για τη ζωή μου, τα χόμπι μου, τις σπουδές μου. Μετά το βίντεο το οποίο προβλήθηκε, ο Ουγγαρέζος έκανε κάποια ειρωνικά σχόλια για εμένα, την επαγγελματική μου ιδιότητα και τη μόρφωσή μου. Με βάση τα σχόλια του Ουγγαρέζου πάνω στο βίντεο, το υπόλοιπο πάνελ, πλην της Σκορδά, άρχισε να γελάει”, υποστήριξε ο πρώην παίκτης του Survivor 4, τονίζοντας πως το βίντεο προβλήθηκε όταν ο ίδιος δεν βρισκόταν πλέον στο πάνελ:

“Είχε κάποια αποσπάσματα το βίντεο όπου έδειχνε κάτι βιβλία από τη βιβλιοθήκη που έκανα τη δικηγορική μου άσκηση και ο Ουγγαρέζος είπε ‘φαίνεται σαν να τα βλέπει πρώτη φορά’. Μετά, η Σκορδά είπε ‘έχει διαβάσει πολλά βιβλία το παιδί’ και ο Ουγγαρέζος είπε ‘ναι, Αστερίξ’, ενώ στη συνέχεια είπε ‘θα εμπιστευόσασταν αυτό τον άνθρωπο να σας αναλάβει στο δικαστήριο’, συνέχισε για να εκφράσει το ερώτημα “ακόμη κι αν εγώ δεν διάβαζα βιβλία, αυτό δίνει στον κύριο Ουγγαρέζο να με προσβάλει;” και να καταλήξει:

“Ένιωσα μια γελοιοποίηση προς το πρόσωπό μου. Με γελοιοποιείς χωρείς να είμαι καν εκεί και να μπορώ να κάνω κάτι. Θα ήθελα να ζητήσει μια δημόσια συγγνώμη για αυτό που είπε γιατί δεν με ξέρει και προσωπικά”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version