Survivor 4: Καβγάς Κονδυλάτου με Σταμούλη- “Έχουν εμμονή μαζί μας”

Survivor 4: Καβγάς Κονδυλάτου με Σταμούλη- “Έχουν εμμονή μαζί μας”
Περικλής Κονδυλάτος στο Survivor Glomex

Ένταση μεταξύ του Περικλή Κονδυλάτου και του Κρις Σταμούλη μετά τη νίκη των μπλε στο "Survivor 4". Τι λόγια αντάλλαξαν οι δύο παίκτες για την ψυχή των ομάδων.

Μια ακόμη ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα στους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας στο “Survivor 4”, λίγο μετά το αγώνισμα ασυλίας, το οποίο τελικά κέρδισε η μπλε ομάδα και, έτσι, η κόκκινη αναγκάστηκε να ψηφίσει και δεύτερο άτομο προς αποχώρηση.

Λίγο μετά τη νίκη των μπλε, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Κρις Σταμούλη για ποιο λόγο θεωρεί ότι κέρδισαν για άλλη μια φορά, με τον ίδιο να αναφέρει πως ως ομάδα έχουν ψυχή, κάτι που φαίνεται και στον πάγκο την ώρα του αγωνίσματος, καθώς όλοι οι παίκτες στηρίζουν και εμψυχώνουν εκείνον που βρίσκεται στον στίβο μάχης.

Εγώ δεν διακρίνω κανένα έλλειμα ψυχής, νομίζω είμαστε ενωμένοι”, απάντησε ο Γιώργος Κοψιδάς στην παρατήρηση του Σταμούλη, ενώ ο Περικλής Κονδυλάτος πήρε τον λόγο, αναφέροντας:

“Θέλω να πω στην αντίπαλη ομάδα – και ειδικά σε αυτόν που το είπε – να μην κάνουν εικασίες ότι έχουμε έλλειψη ψυχής, γιατί εγώ διακρίνω μία εμμονή και μια έλλειψη ηρεμίας. Δεν ξέρω, μας κοιτούσανε; Εγώ κοιτούσα την ομάδα και το παιχνίδι. Δηλαδή το μάτι τους ήταν εδώ; Αυτό με τα φαγητά το λύσαμε. Τώρα, αυτό το αλισβερίσι, δεν υπάρχει λόγος. Αναφέρομαι στον Κρις”.

“Πρώτα από όλα, εγώ δεν αναφέρθηκαν στην αντίπαλη ομάδα. Είπα για τη δική μας ομάδα ότι έχουμε ψυχή. Δεν φταίω αν αυτοί θίχτηκαν και θεωρούν από μόνοι τους ότι δεν έχουν. Δεύτερο, η ψυχή φαίνεται στους πάγκους. Μάλλον, έχουν τη μύγα και μυγιάζονται”, απάντησε ο Σταμούλης στον Περικλή, με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι της κόκκινης ομάδας να του απαντά ξανά:

“Εσύ συγκρίνεσαι συνέχεια με εμάς, όχι εμείς”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα