Survivor 4 – Κώστας Παπαδόπουλος: “Τριαντάφυλλε φύγε από ‘δω, βρωμάει το στόμα σου”

Survivor 4 – Κώστας Παπαδόπουλος: “Τριαντάφυλλε φύγε από ‘δω, βρωμάει το στόμα σου”
Glomex

Τριαντάφυλλος και Κώστας Παπαδόπουλος ήρθαν πολύ κοντά, με την ατμόσφαιρα να μυρίζει... μπαρούτι. Για ποιο λόγο τσακώθηκαν οι δύο παίκτες του Survivor.

Ξέφυγαν τα πράγματα για άλλη μία φορά στο Survivor, με τα νεύρα των παικτών να είναι ιδιαίτερα τεντωμένα και οι εντάσεις να χτυπάνε “κόκκινο”.

Ανάμεσα στους διάφορους τσακωμούς που παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας, σημειώθηκε και ένα εκρηκτικό επεισόδιο ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Κώστα Παππαδόπουλο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τζέιμς πλησίασε τον Τριαντάφυλλο με σκοπό να τον ρωτήσει τον λόγο της μεταξύ τους έχθρας. “Ρε Τριαντάφυλλε μαζί μου τι πρόβλημα έχεις, τι σου έχω κάνει εγώ; Δεν έχουμε έρθει ποτέ σε αντιπαράθεση οι δυο μας”, είπε, για να πάρει σαν απάντηση: “Ρε φίλε με ειρωνεύτηκες πολλές φορές από την αρχή του παιχνιδιού, τα’ χεις με τον αδερφό μου και δεν μπορώ να μην είμαι και εγώ εχθρός σου. Εγώ πισώπλατες μαχαιριές δεν έριξα ποτέ στη ζωή μου. Άμα μου πειράξεις το σπίτι και τον αδελφό μου είσαι εχθρός μου”.

Γρήγορα άναψαν τα αίματα, ενώ στον καβγά μπήκε και ο Κώστας. Μάλιστα, Κώστας και Τριντάφυλλος ήρθαν πολύ κοντά, με τον πρώτο να ζητάει από τον τελευταίο να μην τον πλησιάζει τόσο πολύ . “Γιατί μου κολλάς; Φύγε από ‘δω βρωμάει το στόμα σου”, είπε ο Κώστας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα