Survivor 4- Μαριαλένα: “Μη λυπάστε τον Τζέιμς, το κάνει για να τον στηρίξετε”

Survivor 4- Μαριαλένα: “Μη λυπάστε τον Τζέιμς, το κάνει για να τον στηρίξετε”
Glomex

"Ειρωνικό, εριστικό και με έπαρση", χαρακτήρισε η Μαριαλένα τον Τζέιμς. Η παίκτρια του Survivor κάλεσε τους τηλεθεατές να μην λυπούνται τον Τζέιμς, καθώς, όπως υποστηρίζει, κινείται βάσει στρατηγικής.

Έκκληση στους οπαδούς του Survivor να μην λυπούνται τον Τζέιμς τώρα που είναι μόνος του με τον Νίκο, απηύθυνε η Μαριαλένα, η οποία έκανε λόγο για στρατηγική από τη μεριά του παίκτη.

“Τον τελευταίο καιρό ο Τζέιμς δεν έχει κάνει κάτι τρανταχτό, παρ’όλα αυτά έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα στο παρελθόν, έχει σκεφτεί και έχει πράξει εις βάρος ατόμων εδώ μέσα. Η στρατηγική είναι το μεγαλύτερό του όπλο. Με ενοχλεί λίγο ο τρόπος του που είναι ειρωνικός, εριστικός πολλές φορές, που έχει έπαρση. Στις αρχές του παιχνιδιού έκανε μπαμ αυτό, τώρα ίσως επειδή έχει λάβει κάποια μηνύματα, έχει αλλάξει τρόπο συμπεριφοράς και σκέψης. Πιστεύω όμως ότι έτσι είναι ο Τζέιμς”, είπε αρχικά η Μαριαλένα.

Η παίκτρια αναφέρθηκε στη συνέχεια στη φιλία του Τζέιμς με τον Νίκο. “Ένα άλλο πράγμα που με ενοχλεί πάρα πολύ είναι ότι ο Τζέιμς χρησιμοποιεί ξεκάθαρα τον Νίκο. Θεωρώ ότι δεν είναι πραγματικά φίλοι. Πιστεύω ότι ο Τζέιμς τον χρησιμοποιεί για να κερδίσει εβδομάδες στο νησί. Από μόνοι τους επιλέγουν τη μοναξιά τους και να μην μπαίνουν στο σύνολο. Μην τον λυπάστε, είναι στρατηγική του Τζέιμς αυτή. Θέλει να είναι μόνοι τους με τον Νίκο για να τον στηρίξετε. Μέχρι προχθές μίλαγε με τον Ηλία και τώρα πλέον δεν μιλιούνται”.

Survivor 4- Τζέιμς: “Θα συνέφερε πολλούς να φύγω είτε εγώ, είτε ο Νίκος”

Από τη μεριά του ο Τζέιμς εκτιμάει ότι πίσω από αυτό κρύβεται μία τακτική, καθώς θα συνέφερε πολλούς παίκτες να αποχωρήσει από το παιχνίδι είτε αυτός, είτε ο Νίκος.

“Μετά την επίθεση που δεχτήκαμε από όλους τους παίκτες στο συμβούλιο του νησιού, χωρίς λόγο και αιτία, ξαφνικά ήταν πρόβλημα ότι ο Νίκος και εγώ κάνουμε παρέα μόνοι μας, κάτι που κάναμε πάντα άλλωστε, θεωρώ ότι υπάρχει μία τακτική πίσω από αυτό και ότι θα συνέφερε πάρα πολλούς να έφευγε είτε ο Νίκος, είτε εγώ”, είπε χαρακτηριστκά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα