Survivor 4: Ο Ασημακόπουλος εκπέμπει SOS για την Ανθή και το twitter τον “τρολάρει”

Survivor 4: Ο Ασημακόπουλος εκπέμπει SOS για την Ανθή και το twitter τον “τρολάρει”
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο Survivor 4 Glomex

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος απηύθυνε έκκληση στον κόσμο που βλέπει "Survivor 4" να διώξει την Ανθή Σαλαγκούδη. Πώς σχολίασε το twitter τις δηλώσεις του.

Ο Περικλής Κονδυλάτος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το “Survivor 4” την προηγούμενη βδομάδα και η ομάδα των Κόκκινων φαίνεται πως πήρε πολύ βαριά την “φυγή” του, καθώς προτιμούσε να αποχωρήσει η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία είναι κάθε βδομάδα υποψήφια προς αποχώρηση από την ομάδα της, ανήκει στις σχετικά αδύναμες παίκτριες και οι συμπαίκτες της θεωρούν πως η παραμονή της δεν θα τους βοηθάει να πάνε μπροστά.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (21/02), μερικοί από τους Κόκκινους ξέσπασαν στην κάμερα του “Survivor 4”, αναφέροντας πως η Σαλαγκούδη, όχι μόνο δεν φέρνει νίκες στα αγωνίσματα, αλλά απέχει γενικά από την ομάδα και τη συμβίωση.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, μάλιστα, που έχει εκφράσει αρκετές φορές τα συναισθήματά του για την παραμονή της Σαλαγκούδη, δήλωσε για άλλη μια φορά πως η συμπαίκτριά του δεν κάνει για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ο ίδιος ανέφερε πως βρίσκεται σε απόγνωση και δεν ξέρει τι άλλο να κάνει για να φύγει η Ανθή από το παιχνίδι, με το twitter να τον “τρολάρει” και να σχολιάζει την δημόσια έκκλησή του προς τον κόσμο για βοήθεια σχετικά με το θέμα αυτό.

“Πραγματικά, κόσμε που μας βλέπεις έξω, η Ανθή είναι πολύ καλό κορίτσι, αλλά δεν κάνει για το “Survivor 4″. Πεινάμε, θα αφήσουμε εδώ τα κοκαλάκια μας σε λίγο. Δεν ξέρω τι να κάνω!”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο παίκτης των Κόκκινων.

Survivor 4: Πώς σχολίασε το twitter τις δηλώσεις Ασημακόπουλου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα