Survivor 4: Οι Μαχητές ξεσπούν για την Μαριπόζα – “Όλη μέρα κάθεται και κοιμάται”

Survivor 4: Οι Μαχητές ξεσπούν για την Μαριπόζα – “Όλη μέρα κάθεται και κοιμάται”
Η Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα στο Survivor 4 Glomex

Η Έλενα Κρεμλίδου σχολιάστηκε έντονα από τους συμπαίκτες της στην ομάδα των Μαχητών. Τι είπαν στην πρεμιέρα του "Survivor 4" και τι απάντησε η ίδια.

Οι Μαχητές κέρδισαν το πρώτο αγώνισμα που είδαμε στην πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης “Survivor 4” στον ΣΚΑΙ, ωστόσο τα διάφορα σχόλια ανάμεσα στους παίκτες των ομάδων ξεκίνησαν ήδη και αυτό δείχνει πως πιθανόν να υπάρξουν αρκετές ρήξεις στο μέλλον.

Ένα θέμα που σχολιάστηκε αρκετά στην ομάδα των Μαχητών, ήταν η συμπεριφορά της γνωστής instagrammer Έλενας Κρεμλίδου Μαριπόζα, η οποία την επόμενη μέρα του αγωνίσματος δεν βοήθησε καθόλου στην παραλία, καθώς αισθανόταν περίεργα.

“Υπάρχουν άτομα στην ομάδα τα οποία δεν δουλεύουν, αλλά δεν ενοχλούν. Υπάρχουν, όμως, και άτομα που δεν βοηθάνε και δίνουν οδηγίες. Η Μαριπόζα είναι ξαπλωμένη, όλη μέρα κοιμάται και δεν κάνει τίποτα. Μόνο λέει κάνε εκείνο και το άλλο, όχι κάνε το αλλιώς. Θα έρθεις να μας το δείξεις; Όχι, δεν έρχεται. Μόνο δείχνει σαν προϊστάμενος”, είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

“Ο δικός μας Θάνος”, ένα ντοκιμαντέρ του NEWS247 για τον σπουδαίο Θάνο Μικρούτσικο, μέσα από τα μάτια και την ψυχή 20 δικών του ανθρώπων. Τραγουδοποιοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς, πολιτικοί, μουσικοί, περιγράφουν, θυμούνται, ζωγραφίζουν με λόγια και ψυχή, το πορτραίτο του Θάνου. Έρχεται την Δευτέρα 28/12 στο NEWS 24/7.

“Ήταν κάποια παιδιά που σαφώς δεν ήρθαν να βοηθήσουν. Αυτό με στεναχωρεί, γιατί εμένα μ’ αρέσει να δουλεύω για την ομάδα μου”, πρόσθεσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Από την άλλη, η συμπαίκτριά της Έλενα Λιλιοπούλου την υποστήριξε, δηλώνοντας πως ίσως να έπαθε ηλίαση και προσφέρθηκε να της δώσει νερό.

“Η Μαριπόζα, το κορίτσι μου, δεν ξέρω. Νομίζω ότι τη χτύπησε ο ήλιος στο κεφάλι. Δεν αισθανόταν καλά, στεναχωρέθηκα λίγο που την είδα έτσι. Μου βγήκε λίγο ευαίσθητη. Την περίμενα πιο δυνατή”, ανέφερε.

“Είναι πιτσιρίκια, είναι άμαθα. Μπορεί να κουράστηκε ή να της ήρθε ζάλη από την ήλιο. Μπορεί να έδωσε περισσότερα από όσα άντεχε χθες”, είπε η Σοφία Μαργαρίτη.

Η ίδια η Έλενα Κρεμλίδου ανέφερε στην κάμερα πως δεν αισθανόταν καλά και ένιωθε πως θα καταρρεύσει, ενώ δήλωσε ότι θα αποδείξει πως δεν είναι τεμπέλα. Όπως είπε:

“Ενώ σηκώθηκα με πολύ καλή διάθεση, άσχετα που κοιμηθήκαμε πολύ λίγες ώρες, πολύ γρήγορα δε ένιωθα καλά. Βοηθούσα τα αγόρια από κάτω με συμβουλές κυρίως για το στήσιμο της καλύβας. Ένιωθα ότι θα καταρρεύσω. Έψαχνα ένα σημείο να ξαπλώσω. Δεν πιστεύω ότι ο καθένας μπορεί να δώσει το ίδιο, ειδικά τις πρώτες μέρες που στήνουμε πράγματα. Δεν πιστεύω ότι κάποιος μπορεί να με έχει πει τεμπέλα. Νομίζω θα αποδείξω στην πορεία ότι δεν είμαι”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα