Survivor 4: Όλη η αλήθεια για την παραβίαση των κανονισμών από Αλέξη και Κρις

Survivor 4: Όλη η αλήθεια για την παραβίαση των κανονισμών από Αλέξη και Κρις

Ο Αλέξης και ο Κρις παραβίασαν τους κανονισμούς ασφαλείας του "Survivor 4", φεύγοντας από την παραλία. Το περιστατικό με τον σεκιούριτι και οι πραγματικοί λόγοι που τους επιβλήθηκε ποινή.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε στο “Survivor 4” το βράδυ της Τετάρτης (10/2), όταν ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης έφυγαν μέσα στη νύχτα από την παραλία της μπλε ομάδας και εξαφανίστηκαν για περίπου 6 ώρες.

Όταν οι δύο παίκτες επέστρεψαν το επόμενο πρωί, δήλωσαν ότι είχαν φύγει για να ψάξουν φαγητό και στην πορεία χάθηκαν, χωρίς να μπορούν να βρουν τον δρόμο της επιστροφής. Ωστόσο, οι συμπαίκτες τους ήταν ιδιαίτερα καχύποπτοι με τη δικαιολογία τους και δεν πείστηκαν από τα λεγόμενά τους.

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός δήλωσε πως οι δύο παίκτες παραβίασαν τους κανονισμούς ασφαλείας του “Survivor 4”, γι’ αυτό και η παραγωγή τους επέβαλε την εξής αυστηρή ποινή: οι Μπλε θα έχουν 20% λιγότερες προμήθειες (που αντιστοιχεί σε 10% για τον καθένα), ενώ στα επόμενα δύο αγωνίσματα με έπαθλο φαγητού αν κερδίσουν δεν θα φάνε οι συγκεκριμένοι παίκτες.

Survivor 4: Τι συνέβη στην πραγματικότητα

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μια πληροφορία που έλαβε ο γνωστός χιουμοριστικός λογαριασμός Soula Glamorous, σύμφωνα με την οποία όταν οι δύο παίκτες έφυγαν, κατευθύνθηκαν προς ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται αρκετά μακριά από την παραλία, ώστε να βρουν φαγητό. Κατά τον γυρισμό τους, οι δύο παίκτες ήρθαν σε διαπληκτισμό με ένα σεκιούριτι, ο οποίος τους έκανε επίπληξη.

Σύμφωνα με την παραπάνω πληροφορία, αλλά και όσα ειπώθηκαν το πρωί της Πέμπτης (11/2) στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, ο Αλεξης και ο Κρις βιαιοπράγησαν κατά του σεκιούριτι, γι’ αυτό και η παραγωγή προχώρησε σε μια πολύ αυστηρή ποινή. Ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα το περιστατικό από εκπρόσωπο του “Survivor 4”.

Πάντως, στην εκπομπή αναφέρθηκε πως οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, στο συμβόλαιό τους συναινούν πως η παραγωγή μπορεί να τους αποβάλει αν υπάρξει βιαιοπραγία, αν μιλήσουν με άτομα εκτός της παραγωγής και αν απομακρυνθούν από το κατάλυμά τους σε απόσταση πέραν του ενός χιλιομέτρου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα