Survivor 4: Αλέξης και Κρις παραβίασαν τους κανόνες – Η αυστηρή ποινή της παραγωγής

Survivor 4: Αλέξης και Κρις παραβίασαν τους κανόνες – Η αυστηρή ποινή της παραγωγής
Ο Γιώργος Λιανός στο Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Ποινή για παραβίαση κανόνων στο "Survivor 4" επιβλήθηκε στους Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη. Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τους Μπλε.

Τους κανονισμούς του “Survivor 4” παραβίασαν οι Αλέξης Παππάς και Κρις Σταμούλης στο επεισόδιο της Τετάρτης (10/2), καθώς έφυγαν από την παραλία των Μπλε και εξαφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, μετά από το αγώνισμα και το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισε η ομάδα.

Οι δύο παίκτες έλειψαν για περίπου 5-6 ώρες, με αποτέλεσμα να τους ψάχνουν οι συμπαίκτες τους, οι οποίοι ανησύχησαν. Ο Αλέξης και ο Κρις, αφού γύρισαν στην παραλία, ανέφεραν πως αποφάσισαν να πάνε μια βόλτα για να βρουν φρούτα και φαγητό, αλλά στην πορεία χάθηκαν και δεν μπορούσαν να βρουν τον δρόμο της επιστροφής.

Ωστόσο, οι συμπαίκτες τους ήταν ιδιαίτερα καχύποπτοι και δεν πείστηκαν από τα λεγόμενά τους. Η Ελευθερία Ελευθερίου δήλωσε, μάλιστα, πως έχει “πιάσει” πολλές φορές τον Αλέξη Παππά να λέει ψέματα, γι’ αυτό και δεν πίστεψε τη δικαιολογία του, ενώ η Μαριλένα είπε πως οι Μπλε έχουν εξερευνήσει την περιοχή στο παρελθόν και γνωρίζουν πως δεν υπάρχει κάτι τριγύρω.

Η ποινή του Survivor 4 στους παίκτες

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού, ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στους κανόνες που υπάρχουν στο “Survivor 4” και οι οποίοι θα πρέπει να τηρούνται για την ασφάλεια των παικτών. Ο παρουσιαστής απευθύνθηκε στους δύο παίκτες, λέγοντάς τους πως η παραγωγή ανησύχησε και τους έψαχνε για ώρες.

Ως αποτέλεσμα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τις ποινές που θα επιβάλει η παραγωγή στους Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη. Όπως είπε, οι Μπλε θα έχουν 20% λιγότερες προμήθειες (που αντιστοιχεί σε 10% για καθένα από τους δύο παραβάτες), ενώ στα επόμενα δύο αγωνίσματα με έπαθλο φαγητού αν κερδίσουν δεν θα φάνε οι συγκεκριμένοι παίκτες.

Μετά την επιβολή της αυστηρής ποινής, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τον παίκτη που αποχωρεί από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα