Survivor 4: Πρώτη στις ψήφους του κοινού η Κάτια – Ποιος αποχώρησε

Survivor 4: Πρώτη στις ψήφους του κοινού η Κάτια – Ποιος αποχώρησε
Η πρώτη αποχώρηση του Survivor 4 glomex

Μπορεί στο GNTM 2 η Κάτια να δεχόταν έντονη κριτική για τη συμπεριφορά της, αυτό όμως πλέον άλλαξε. Ποιος έλαβε τις λιγότερες ψήφους και εγκατέλειψε τον Άγιο Δομίνικο.

Η πρώτη αποχώρηση του Survivor 4 είναι γεγονός. Στο επεισόδιο της Τετάρτης 30/12 και μετά την επικράτηση των Διασήμων για πρώτη φορά στο ριάλιτι, η ομάδα έπρεπε να αποχωριστεί έναν παίκτη.

Στο συμβούλιο του νησιού υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Τριαντάφυλλος, ο Γιώργος Κοψιδάς, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Μιχάλης Αρναούτης.

Το αποτέλεσμα είχε ήδη κριθεί ήδη από την ψηφοφορία των τηλεθεατών που έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας.

Στην εν λόγω ψηφοφορία πιο δημοφιλής παίκτρια αναδείχτηκε η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία υπέδειξε την Αγγελική Λάμπρη ως πέμπτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Η Κάτια έλαβε τις περισσότερες ψήφους του κοινού, γεγονός που μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι -τουλάχιστον προς το παρόν- το μοντέλο αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί και με τη “βούλα”.

Μπορεί στο GNTM 2 να δεχόταν έντονη κριτική από το κοινό ως προς τη συμπεριφορά της, αλλά τώρα βλέπουμε πως αυτό φαίνεται πως έχει αλλάξει για τα καλά…

Τέλος, όσον αφορά τον παίκτη με τις λιγότερες θετικές ψήφους, στη συγκεκριμένη ψηφοφορία λιγότερο αγαπητός στο κοινό αναδείχτηκε ο Μιχάλης Αρναούτης, ο οποίος και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα