Survivor 4 – Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει απόψε – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor 4 – Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει απόψε – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Γεμάτο ανατροπές το αποψινό επεισόδιο του Survivor 4. Αυτή είναι η ομάδα που θα κερδίσει την πρώτη ασυλία. Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

To Survivor 4 επιστρέφει στους δέκτες μας την Δευτέρα του Πάσχα και όπως έγινε γνωστό από το τρέιλερ, απόψε πρόκειται να παρακολουθήσουμε ένα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις, ενώ στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τόσο για τους παίκτες, όσο και για τους τηλεθεατές, θα βρίσκεται η έκβαση του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας της εβδομάδας.

Survivor 4: Δείτε το trailer για τη Δευτέρα του Πάσχα

Survivor 4 – Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός ως “πρώην μισθοφόρος” του Survivor 1, ως συνήθως, έδωσε στο Twitter σημαντικές πληροφορίες για την έκβαση του αποψινού αγώνα, αποκαλύπτοντας ποια ομάδα θα κερδίσει, αλλά και ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας η ηττημένη ομάδα θα είναι η μπλε, ενώ ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι ο James Καφετζής.

Από την άλλη, την ατομική ασυλία κερδίζει για ακόμα μια φορά ο Γιώργος Κορομι, ο οποίος στο επεισόδιο της ερχόμενης Τετάρτης θα πρέπει να αναδείξει έναν ακόμη υποψήφιο προς αποχώρηση.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα