Survivor 4 – Στατιστικά: Απ’ τον καλύτερο στον χειρότερο παίκτη

Survivor 4 – Στατιστικά: Απ’ τον καλύτερο στον χειρότερο παίκτη
Στιγμιότυπο από το Survivor 4 Instagram @survivorgreece

Η επιτυχία του Survivor 4 οφείλεται στις έντονες προσωπικότητες των παικτών, αλλά και στην αγωνιστικότητά τους. Ποιος βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης. Αναλυτικά όλα τα στατιστικά.

Το φετινό Survivor έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού, σημειώνοντας πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, τα οποία αγγίζουν το 35-40% σε κάθε επεισόδιο, για τέσσερις και πλέον μήνες.

Η επιτυχία του Survivor 4 οφείλεται αφενός στις έντονες προσωπικότητες των παικτών, αλλά και στο γεγονός ότι αρκετοί από τους παίκτες των δύο ομάδων είναι ιδιαίτερα αθλητικοί και ανταγωνιστικοί στις πίστες.

Πολύς ο λόγος σχετικά με το αν ο δημοφιλής στους χρήστες του Twitter Τζέιμς Καφετζής είναι ο καλύτερος παίκτης, αν ο μαχητικός Ηλίας Μπόγδανος είναι το μεγάλο φαβορί δικαίως ή αν ο Σάκης Κατσούλης, που μπήκε αρκετά αργά στο ριάλιτι, πέρα από… πονοκέφαλο στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, έχει καταφέρει να φέρει και αρκετές νίκες, ώστε να είναι στην κορυφή της λίστας των στατιστικών σε ποσοστά νικών. Ας μιλήσουν όμως καλύτερα τα νούμερα…

Survivor 4 – Στατιστικά: Ο καλύτερος παίκτης

Στην πρώτη θέση με ποσοστό νικών 75,2% είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος έχει καταφέρει να κερδίσει 79 φορές, ενώ από την άλλη οι ήττες του είναι μόλις 26. Παρόλα αυτά, ο νεαρός τερματοφύλακας φαίνεται πως δεν είναι αρκετά αγαπητός στο κοινό, ενώ το Twitter “βράζει” για αυτόν και την φημολογούμενη σχέση του με τη Μαριαλένα.

Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως ο κόσμος είναι εκείνος που θα αποφασίσει στο τέλος ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής. Τόσο οι νίκες, όσο και οι ατομικές ασυλίες βοηθούν, αλλά –κακά τα ψέματα- αν δεν έχεις το κοινό με το μέρος σου, η νίκη του επάθλου μοιάζει αρκετά δύσκολη.

survivor-greece.gr

Survivor 4 – Στατιστικά: Κατάταξη 2-6

Στις θέσεις 2-6 σε ποσοστά νικών, βλέπουμε στη δεύτερη θέση με ποσοστό νικών 68,6% τον “πρίγκιπα” Τζέιμς, ο οποίος αν και είναι ο καλύτερος παίκτης των Μπλε, στην τελευταία ψηφοφορία βρέθηκε να κινδυνεύει να μένει εκτός παιχνιδιού, ωστόσο ο κόσμος “έσωσε” τόσο τον ίδιο, όσο και τον καλό του φίλου, τον Νίκο Μπάρτζη.

Στη συνέχεια, βλέπουμε στην τρίτη θέση την Καρολίνα Καλύβα με ποσοστό νικών 62,7%, η οποία φαίνεται πως είναι η καλύτερη αγωνιστικά γυναίκα μέσα στο παιχνίδι.

Ακριβώς πίσω της, στην 4η θέση συνολικά βρίσκεται η Μαριαλένα, με ποσοστό νικών 60,9%, ενώ έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι ο Ηλίας βρίσκεται στην 5η θέση συνολικά με ποσοστό νικών 58,4% (73 νίκες – 52 ήττες).

Τέλος, στην 6η θέση βλέπουμε τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος με ποσοστό νικών 54,2% έχει πέσει αρκετά αγωνιστικά, σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα.

survivor-greece.gr

Survivor 4 – Στατιστικά: Κατάταξη 7-11

Στον αντίποδα, στους πέντε “χειρότερους” παίκτες τη δεδομένη στιγμή, βλέπουμε τον Γιώργο Κορομι (Κόρο), γεγονός που αποτελεί έκπληξη, μιας και ξεκίνησε πολύ δυναμικά, ενώ κατά πολλούς είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί. Ο νεαρός επιχειρηματίας από την αρχή του ριάλιτι επιβίωσης έχει πετύχει 70 νίκες, ενώ έχει χάσει 63 φορές και σε ποσοστό νικών βρίσκεται στο 52,6%.

Στη συνέχεια, στην 8η θέση της κατάταξης βρίσκεται η Ελένη Χαμπέρη με ποσοστό νικών 51,2%, ενώ στην τελευταία θέση των γυναικών βρίσκεται η Νικολέτα Μαυρίδη με ποσοστό νικών 48,1%.

Προτελευταίος στην κατάταξη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος με 56 νίκες, 78 ήττες και ποσοστό νικών 41,8%, ο οποίος έχει πέσει επίσης αρκετά σε αγωνιστικότητα.

Τελευταίος στη λίστα, αλλά πρώτος στις καρδιές μας ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου με μόλις 28 νίκες και 76 (!!!) ήττες. Το ποσοστό νικών του τραγουδιστή βρίσκεται στο 26,9%, το οποίο είναι εξαιρετικά χαμηλό, ωστόσο όπως είπαμε και προηγουμένως το Survivor είναι ένα παιχνίδι όχι μόνο αγωνιστικότητας, αλλά και προσωπικοτήτων, καθώς ο κόσμος είναι αυτός που θα κρίνει ποιος θα προχωρήσει και ποιος θα πάει σπίτι του… Λέτε να δούμε τον Τριαντάφυλλο νικητή;

survivor-greece.gr

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα