Survivor 4: Τέλος Διάσημοι και Μαχητές – Πώς διαμορφώθηκαν οι νέες ομάδες

Survivor 4: Τέλος Διάσημοι και Μαχητές – Πώς διαμορφώθηκαν οι νέες ομάδες

Ξεχνάμε τις ομάδες που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα στο Survivor. Πλέον δεν υπάρχουν "Διάσημοι" και "Μαχητές", αλλά "Μπλε" και "Κόκκινη" ομάδα. Δείτε πώς χωρίστηκαν οι παίκτες.

Όπως είδαμε στο συμβούλιο του νησιού το βράδυ της Κυριακής (17/01), μετά από μία ακόμη νίκη των Μαχητών που είχε ως έπαθλο φαγητό και την οριστική αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο, ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μια ανακοίνωση που σόκαρε τόσο Διάσημους και Μαχητές, όσο και τους τηλεθεατές του Survivor.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ πως θα πρέπει να ξεχάσουν τις υπάρχουσες ομάδες, καθώς θα φτιαχτούν από την αρχή. Ο Γιώργος Λιανός τους ζήτησε να βγάλουν τις μπαντάνες τους και είπε πως θα δημιουργηθούν δύο νέες ομάδες.

Ο παρουσιαστής ζήτησε από τον Τζέιμς Καφετζή των Μαχητών και τον Γιώργο Κοψιδά των Διασήμων να σηκωθούν όρθιοι ενώ τους είπε: “Με βάση τα στατιστικά εσείς οι δυο είστε οι πιο δυνατοί παίκτες μέχρι σήμερα των Μαχητών και των Διασήμων. Σε εσάς τους δύο, λοιπόν, θα πέσει το βάρος να επιλέξετε τους παίκτες για τις δύο νέες ομάδες. Για αυτό τον λόγο θα σας δώσουμε λίγο χρόνο να σκεφτείτε. Και στο επόμενο συμβούλιο θα ξεκινήσει η διαδικασία επιλογής παικτών, ώστε στο τέλος να έχουμε δύο νέες ομάδες παικτών στο φετινό Survivor”.

Όπως είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (18/01) οι δύο νέες ομάδες πλέον θα είναι οι Κόκκινοι και οι Μπλε.

Ο παρουσιαστής έριξε κέρμα που έκρινε ποιος αρχηγός θα έκανε την πρώτη επιλογή παίκτη. Το κέρμα “έδειξε” τον Γιώργο Κοψιδά.

Στους Μπλε λοιπόν οι παίκτες είναι 9. Αρχηγός είναι ο James Καφετζής με συμπαίκτες τους Ελευθερία Ελευθερίου, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Πάνο Καλίδη, Chris Σταμούλη, Έλενα Μαριπόζα, Άννα Μαρία Βέλλη, Νίκο Μπάρτζη και Αλέξη Παππά.

Στην Κόκκινη ομάδα έχουμε 10 παίκτες, με αρχηγό τον Γιώργο Κοψιδά και συμπαίκτες τον Τριαντάφυλλο, την Ελίσαμπεθ Ελέτσι, την Ανθή Σαλαγκούδη, τον Γιώργο Κόρομι, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, την Ασημίνα Ιγγλέζου, τον Περικλή Κονδυλάτο, τη Σοφία Μαργαρίτη και τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα