Survivor 4 trailer: “Λυγίζει” η Μαριαλένα – Έντονοι καβγάδες στο συμβούλιο

Survivor 4 trailer: “Λυγίζει” η Μαριαλένα – Έντονοι καβγάδες στο συμβούλιο
Η Μαριαλένα στο Survivor 4 Youtube

Καταρρέει η Μαριαλένα που χωρίστηκε με τον Σάκη. Πώς θα είναι το πρώτο αγώνισμα για τις δύο νέες ομάδες του "Survivor 4". Κώστας και Αλέξης παίρνουν τον λόγο, φέρνοντας εντάσεις.

Τα πάνω – κάτω έφερε στο “Survivor 4” η νέα αλλαγή ομάδων, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (04/4), με τους παίκτες να παθαίνουν πραγματικά σοκ.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο καινούργιες ομάδες που δημιουργήθηκαν στο “Survivor 4” είναι οι εξής:

Κόκκινοι: Ελευθερία Ελευθερίου, Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Αλέξης Παππάς, Καρολίνα Καλύβα, Σάκης Κατσούλης, Νικολέτα Μαυρίδη, Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου.

Μπλε: Παύλος Γαλακτερός, Χριστίνα Κεφαλά, Ελένη Χαμπέρη, Τζέιμς Καφετζής, Κώστας Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νίκος Μπάρτζης.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (05/4) θα δούμε τους παίκτες να προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, με τη Μαριαλένα να “λυγίζει” λόγω του “χωρισμού” της με τον Σάκη Κατσούλη.

“Μία την πρώτη φορά που έφεραν τον Σάκη από την Ελλάδα έπρεπε να το διαχειριστώ. Μετά το συνήθισα. Και τώρα πάλι. Θα είμαστε αντίπαλοι και λύγισα”, ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά στο trailer του ΣΚΑΙ.

Οι καινούργιοι Μπλε και Κόκκινοι θα διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, σε ένα αρκετά δύσκολο αγώνισμα με πολλές λάσπες. Ποια ομάδα θα καταφέρει να το κερδίσει και να κρατήσει τους παίκτες της;

Στο συμβούλιο του νησιού, πάντως, θα σημειωθούν αρκετές εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες, αφού οι ισορροπίες έχουν αλλάξει για άλλη μια φορά.

Survivor 4: Δείτε το trailer της Δευτέρας (05/4)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα