Survivor 4: Έσκασε η βόμβα, άλλαξαν οι ομάδες – Πώς διαμορφώθηκαν

Survivor 4: Έσκασε η βόμβα, άλλαξαν οι ομάδες – Πώς διαμορφώθηκαν
Survivor Greece / Facebook

Νέες ομάδες σχηματίστηκαν στο Survivor, με εκατέρωθεν "μεταγραφές" μεταξύ μπλε και κόκκινων. Απογοητεύτηκαν αρκετοί παίκτες, έκλαψε η Μαριαλένα. Φάρσα για... Σαλαγκούδη έκανε ο Λιανός.

Ο Γιώργος Λιανός έριξε… βόμβα μεγατόνων αμέσως μετά το τέλος του αγωνίσματος στο “Survivor 4” της Κυριακής (04/04), το οποίο ανέδειξε νικητές τους μπλε, αν και αρκετοί εξ αυτών ανήκουν πλέον στο απέναντι στρατόπεδο.

Ο παρουσιαστής του Survivor ανακοίνωσε ότι οι δύο ομάδες αλλάζουν, με εκατέρωθεν μεταγραφές και “ανταλλαγή” προσώπων σε μπλε και κόκκινους. Στο άκουσμα της είδησης, όλοι οι παίκτες “πάγωσαν”, ενώ στις πρώτες τους εικασίες για το πώς ενδέχεται να διαμορφωθούν οι ομάδες άρχισε και η γκρίνια από αρκετούς.

Λίγο αργότερα, στο συμβούλιο του νησιού ανακοινώθηκαν και οι αλλαγές των παικτών μεταξύ των δύο ομάδων, ωστόσο, προηγήθηκε μία φάρσα από τον Γ. Λιανό. Ο παρουσιαστής είπε στους παίκτες πως στο ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει η Ανθή Σαλαγκούδη, πράγμα που κάποιοι δεν πίστεψαν, λέγοντας ότι σίγουρα πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο και εν τέλει δικαιώθηκαν.

Αυτό που δεν ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο, βέβαια, ήταν η σύσταση νέων ομάδων η οποία γρήγορα επανέφερε τους παίκτες στην… πικρή πραγματικότητα.

Μεταξύ των μεταγραφών, αυτές που ξεχωρίζουν είναι η μετακίνηση του Σάκη Κατσούλη στην κόκκινη ομάδα, η οποία προκάλεσε τα δάκρυα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη (έμεινε στους μπλε), αλλά και του Αλέξη Παππά που ενισχύει το “μπλοκ” του Τριαντάφυλλου, καθώς είναι γνωστή η πολύ καλή τους σχέση, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους κόκκινους. Στην αντίπερα όχθη, η μετάβαση του Κόρομι στους μπλε απογοήτευσε τον ίδιο και αρκετούς -πρώην- συμπαίκτες του, όπως συνέβη και με τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Πώς διαμορφώθηκαν οι δύο ομάδες:

Κόκκινοι

Ελευθερία Ελευθερίου

Ηλίας Μπόγδανος

Γιώργος Ασημακόπουλος

Αλέξης Παππάς

Καρολίνα Καλύβα

Σάκης Κατσούλης

Νικολέτα Μαυρίδη

Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου

Μπλε:

Παύλος Γαλακτερός

Χριστίνα Κεφαλά

Ελένη Χαμπέρη

Τζέιμς Καφετζής

Κώστας Ασημακόπουλος

Γιώργος Κόρομι

Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Νίκος Μπάρτζης

Διαβάστε τη σημερινή έκδοση του Sunday Edition από το NEWS 24/7.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα