Survivor 4: Τσακωμός Σοφίας με Ασημίνα – “Εγώ δεν πουλάω τα παιδιά μου – Μην τα πιάνεις στο στόμα σου”

Survivor 4: Τσακωμός Σοφίας με Ασημίνα – “Εγώ δεν πουλάω τα παιδιά μου – Μην τα πιάνεις στο στόμα σου”

Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Σοφίας Μαργαρίτη και Ασημίνας Ιγγλέζου. "Χρησιμοποιείς το παιχνίδι για τους followers στο Instagram".

Βαρύ το κλίμα στην κόκκινη ομάδα τις προηγούμενες ημέρες μετά τις απανωτές ήττες οι οποίες έχουν δημιουργήσει τριγμούς μετά και τις ανακατατάξεις στις ομάδες του Survivor 4.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο τσακωμός της Σοφίας Μαργαρίτη με την Ασημίνα Ιγγλέζου, οι οποίες λογομάχησαν έντονα με επίκεντρο της διαφωνίας τους τα παιδιά τους.

Αρχικά, η Ασημίνα είπε στην 41χρονη μηχανικό αυτοκινήτων: “Εσύ είσαι ένας άνθρωπος που είσαι μεγαλύτερη και θεωρό ότι όλο αυτό που βγάζεις μπροστά ότι είσαι μάνα, ότι έχεις παιδιά, ότι μαγειρεύεις συνέχεια και το κάνεις συχνά. Δεν μου αρέσει αυτό”, ενώ νωρίτερα ξεκαθάρισε πως “εγώ δεν ήρθα εδώ για να μαγειρεύω”, η οποία της απάντησε: . Γιατί δεν προβάλεις κι εσύ τα παιδιά σου; Εγώ δεν τα πουλάω τα παιδιά μου, ούτε έχω instagram. Μην το κάνεις αυτό με τους followers”, με την Ασημίνα Ιγγλέζου να της λέει: “Σε παρακαλώ τα παιδιά μου να μην τα πιάνεις στο στόμα σου”.

“Ντροπή της”

Λίγο αργότερα, η Σοφία, μιλώντας στην κάμερα είπε: “Με αποκάλεσε υποκρίτρια και ψεύτρα, ότι πουλάω τα παιδιά μου για να κερδίσω, το θεώρησα δώρο, παρά το ότι ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το οργανώσω όλο αυτό, να αφήσω και δύο μωρά πίσω να κλαίνε για τη μάνα τους, ήρθα εδώ να κάνω κάτι”, ενώ σε εκείνο το σημείο δάκρυσε, τονίζοντας πως “Δεν καταλαβαίνω γιατί επιτίθενται όχι σε μία μάνα, αλλά σε μία προσπάθεια που κάνει ένας άνθρωπος να κάνει κάτι στη ζωή του. Με δανεικά πήρα το αεροπλάνο να πάω στην Αθήνα, έδωσα ένα χρυσαφικό που είχα να πάρω ένα 50άρικο και να μου λέει η Ασημία ότι προβάλω τα παιδιά μου. Είναι ντροπή.

Η Ασημίνα δεν λέει τίποτα για τα παιδιά της, αλλά εμένα ο κόσμος μου είναι τα παιδιά μου. Πώς κοιμηθήκανε, πώς ξύπνησαν, που δεν είμαι εκεί να τα σκεπάσω, που με βλέπουν στην τηλεόραση και δεν είμαι εκεί. Δεν με νοιάζει η πείνα, ας με φάνε όλα τα κουνούπια του Άγιου Δομίνικου, μόνο τα παιδιά μου με νοιάζουν. Να γυρίσω πίσω στα Τρίκαλα και να πω ότι άξιζε να με περιμένουν τα παιδιά μου. Είναι ντροπή αυτό που λέει μία γυναίκα που είναι μάνα. Εγώ καμαρώνω για τα παιδιά μου”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα