Survivor 5 – Αδερφή Ευρυδίκης: Η αποστομωτική απάντηση στο μίσος του Βαλάντη

Survivor 5 – Αδερφή Ευρυδίκης: Η αποστομωτική απάντηση στο μίσος του Βαλάντη
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Βαλάντης στο Survivor 5 Glomex

Ξέσπασε κατά του Βαλάντη η Βάγια Παπαδοπούλου, μετά τα όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής στην αδερφή της στο Survivor 5. Οι αναρτήσεις της.

Κύμα αντιδράσεων εντός και εκτός Survivor 5 προκάλεσε η χυδαία συμπεριφορά του Βαλάντη κατά της συμπαίκτριάς του Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής της είπε την εξής ατάκα, αναφερόμενος στην συμπεριφορά της και στο πρόβλημα υγείας (καρκίνο) που πέρασε:

“Δεν έγινες καλύτερος άνθρωπος τελικά. Όλα τα περνάμε για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Εσύ δεν έγινε καλύτερος άνθρωπος”.

Να σημειωθεί μάλιστα, πως την περασμένη Κυριακή, το εν λόγω περιστατικό κόπηκε από την παραγωγή.

Survivor 5: Οι αναρτήσεις της αδερφής της Ευρυδίκης

Μετά την προβολή του περιστατικού στο Survivor 5 την Κυριακή και έπειτα από την αποκάλυψη της απαράδεκτης ατάκας του Βαλάντη τη Δευτέρα, η αδερφή της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου ξέσπασε με δύο αναρτήσεις της στο Facebook.

Στην πρώτη ανάρτηση, η Βάγια Παπαδοπούλου δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της αδερφής της: μία από την περίοδο που αντιμετώπιζε τον καρκίνο, στην οποία της είχαν πέσει τα μαλλιά, και μία όταν τον ξεπέρασε.

“Τόσο περήφανη για σένα, σ’ αγαπώ αδερφούλα μου. Η Ιστορία γράφεται από τους νικητές”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Στη δεύτερη ανάρτησή της, εξέφρασε ξανά την στήριξη στην αδερφή της, απαντώντας παράλληλα στον Βαλάντη.

Όπως έγραψε:

“Ήταν από πριν άνθρωπος, δεν χρειαζόταν τον καρκίνο να της μάθει να είναι. Μακάρι να μάθεις και εσύ κάποτε τι σημαίνει ανθρωπιά, χωρίς να χρειαστεί να αρρωστήσεις”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα