Survivor 5: Νέος καβγάς Κατσαούνη και Μυριέλλας

Survivor 5: Νέος καβγάς Κατσαούνη και Μυριέλλας
Μυριέλλα Κουρεντή Glomex

Τέλος στο ειδύλλιο της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη στο Survivor 5. Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο συμβούλιο. Δείτε το trailer της Τετάρτης (19/01).

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Τετάρτης (19/01) το Survivor 5 στον ΣΚΑΙ, ενώ θα έχουμε άλλη μία αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης.

Μετά τον καβγά τους σχετικά με το ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης θα λογομαχήσουν ξανά απόψε.

Συγκεκριμένα, στο προηγούμενο επεισόδιο, ο παίκτης των Μαχητών της ζήτησε να τελειώσει η “πλάκα” μεταξύ τους, καθώς η ηθοποιός φαίνεται πως έχει σχέση εκτός Survivor 5.

Σήμερα, η παίκτρια των Διασήμων θα βάλει οριστικό τέλος στη σχέση τους μέσα στο Survivor 5, αφού, όπως την ακούμε να λέει στο trailer, δεν ταιριάζουν μεταξύ τους και είναι από διαφορετικούς κόσμους.

Επίσης, θα παρακολουθήσουμε ένα δυνατό αγώνισμα, ενώ θα μάθουμε ποιος από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση θα φύγει: Βαλάντης, Γιωρίκας Πιλίδης ή Θανάσης Βισκαδουράκης;

Μάλιστα, στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει στους παίκτες πως ο Βαλάντης δεν ήθελε να παραστεί και έμεινε στην καλύβα των Διασήμων για τους δικούς του λόγους.

Survivor 5: Δείτε το trailer της Τετάρτης (19/1)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα