Survivor 5 – Στατιστικά: Από τον καλύτερο στον χειρότερο παίκτη

Survivor 5 – Στατιστικά: Από τον καλύτερο στον χειρότερο παίκτη
Παίκτες του Survivor 5 instagram @survivorgreece

Αναλυτικά τα στατιστικά του φετινού Survivor. Ποιος παίκτης βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης και ποιος στον πάτο.

Το φετινό Survivor έχει κερδίσει μεγάλη μερίδα του κοινού, σημειώνοντας πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, με το κοινό να περιμένει με ανυπομονησία κάθε επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η επιτυχία του Survivor 5 οφείλεται αφενός στις έντονες προσωπικότητες των παικτών, αλλά και στο γεγονός ότι αρκετοί από τους παίκτες των δύο ομάδων είναι ιδιαίτερα αθλητικοί και ανταγωνιστικοί στις πίστες.

Ποιοι, όμως, έχουν καταφέρει να φέρουν τις περισσότερες νίκες στα αγωνίσματα μέχρι στιγμής; Ποιος ο κορυφαίος παίκτης και ποιο το φετινό “παλτό”;

Survivor 5 – Στατιστικά: Ο καλύτερος και ο χειρότερος παίκτης

Στην κορυφή της κατάταξης βλέπουμε να φιγουράρει στην πρώτη θέση στα στατιστικά ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, ο οποίος έχει φέρει 4 νίκες στους μόλις 5 αγώνες που έχει συμμετάσχει, μιας και ο παίκτης μπήκε αρκετά πρόσφατα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ανδρέας Ματθαιακάκης survivor


Στον αντίποδα βλέπουμε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος φαίνεται πως είναι ο αδύναμος κρίκος των Διασήμων, με τον παίκτη να παλεύει αρκετά, αλλά οι προσπάθειές του να μην βρίσκουν αντίκρισμα. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος έχει καταφέρει να φέρει μόλις 18 νίκες στους 45 αγώνες που έχει συμμετάσχει.

STUDIO FOTOGENIA / ΣΚΑΙ

Survivor 5: Τα αναλυτικά στατιστικά του φετινού κύκλου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα