Survivor 5 – Βαλάντης: “Θράσος να θέσουν υποψήφιο τον Γιωρίκα”

Survivor 5 – Βαλάντης: “Θράσος να θέσουν υποψήφιο τον Γιωρίκα”
Ο Βαλάντης στο Survivor 5 glomex

Πώς σχολίασε ο Βαλάντης την επιλογή των συμπαικτών του να θέσουν στη διάθεση του κοινού δυο από τους πιο δυνατούς και δημοφιλείς παίκτες του Survivor 5 προκειμένου να αποχωρήσει εκείνος.

Για θράσος και ατομικότητα έκανε λόγο ο Βαλάντης σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της τελευταίας ψηφοφορίας του Survivor 5 και την επιλογή των Διασήμων να θέσουν ως υποψήφιους προς αποχώρηση τον Γιωρίκα Πιλίδη και τον Θανάση Βισκαδουράκη, ελπίζοντας πως το τηλεοπτικό κοινό θα καταψηφίσει τον Βαλάντη.

“Το ότι ρισκάρουν τον Γιωρίκα από εκεί φαίνεται το θράσος τους, η ατομικότητα και το ύπουλο χτύπημα είναι εντελώς άδικο γιατί παίζουν το κεφάλι ενός καλού παίχτη”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βαλάντης για τον Γιωρίκα, ενώ για τον Θανάση Βισκαδουράκη σχολίασε πως είναι ευθυνόφοβος και διστάζει να πάρει θέση καθώς δεν θέλει να χαλάσει η εικόνα του.

“Με θυσιάζουν γιατί θέλουν να με θυσιάσουν γιατί είμαι ένας δυνατός αντίπαλος και βάσει της δημοφιλίας μου και βάσει της αγάπης του κόσμου που ξέρω ότι με αγαπάει ό,τι και να γίνει”, πρόσθεσε επίσης ο Βαλάντης.

Λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας, ο Βαλάντης δήλωσε πως είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και πως είτε μείνει είτε φύγει αισθάνεται γεμάτος από την εμπειρία του στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα