Survivor 5: Βγαίνουν τα “χούγια” των Μπλε – Αγωνία για την αποχώρηση

Survivor 5: Βγαίνουν τα “χούγια” των Μπλε – Αγωνία για την αποχώρηση
Survivor 5 Glomex

Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα βρεθεί ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος δηλώνει πως ζηλεύουν οι συμπαίκτες του στο Survivor 5. Όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Δείτε το τρέιλερ της Τετάρτης (12/01).

Εντάσεις και παράπονα στην ομάδα των Μαχητών θα δούμε στο νέο επεισόδιο του Survivor 5, που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης (12/01) στον ΣΚΑΙ.

Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, κάποιοι παίκτες των Μπλε είναι δυσαρεστημένοι από την συμπεριφορά του Γιώργου Κατσαούνη, ειδικά μετά τον τσακωμό που είχε με τον Γιωρίκα Πιλίδη κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα μπάσκετ.

Από την άλλη, και ο ίδιος ο “Τσακατσούκας” είναι ενοχλημένος με τους Μαχητές, αφού όπως λέει: “Πιστεύω ότι η ομάδα μου άρχισε να ζηλεύει και να βγάζει κάποια άλλα “χούγια”, όπως το λέμε στην γλώσσα μου. Όπως είναι οι Κόκκινοι με την Μυριέλλα Κουρεντή, έτσι έχουν αρχίσει να βγάζουν αυτό το πράγμα”.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (12/01) θα παρακολουθήσουμε, επίσης, ένα δυνατό αγώνισμα για το δεύτερο έπαθλο φαγητού για αυτή τη βδομάδα, ενώ στη συνέχεια θα μάθουμε ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor 5.

Υπενθυμίζεται πως όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι έξι: πέντε από τους Διάσημους και μία από τους Μαχητές.

Είναι ο Βαλάντης, η Μυριέλλα Κουρεντή και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από την προηγούμενη βδομάδα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Παρασκευή Σταματοπούλου.

Survivor 5: Το trailer της Τετάρτης (12/01)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα