Μυριέλλα Κουρεντή: “Δεν είχα με τον Τζον τη σχέση που νομίζουν όλοι – Δεν ένιωθα ότι τον απατώ”

Μυριέλλα Κουρεντή: “Δεν είχα με τον Τζον τη σχέση που νομίζουν όλοι – Δεν ένιωθα ότι τον απατώ”
Glomex

Για τη σχέση με τον πρώην σύντροφό της και το ειδύλλιο με τον Γιώργο Κατσαούνη, μίλησε η Μυριέλλα Κουρεντή, μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

Στην εκπομπή “Love it” έκανε τις πρώτες της δηλώσεις η Μυριέλλα Κουρεντή, μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5.

Η ηθοποιός, που είχε γίνει αρκετές φορές αντικείμενο συζήτησης στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, μίλησε για τη σχέση που διατηρούσε με τον πρώην σύντροφό της, αλλά και τι ειδύλλιο που αναπτύχθηκε μέσα στο παιχνίδι με τον Γιώργο Κατσαούνη.

“Με τον Κατσαούνη δεν θα έκανα ποτέ κλικ αν ήμασταν από την αρχή στην ίδια ομάδα. Το φλερτ σε βγάζει από αδιέξοδα. Ο Κατσαούνης είναι ο άντρας που θα κάνει μια γυναίκα να νιώσει προστατευμένη. Το φλερτ με τον Γιώργο ξεκίνησε ως ανάγκη για να ξεφύγω από το παιχνίδι. Έχω γνωρίσει πολλούς αγρότες λόγω της γιαγιάς μου, ποτέ δεν ένιωθα κορίτσι της πρωτεύουσας.

Είπα ότι έχω σχέση για να με αφήσουν ήσυχη και να σταματήσουν να ασχολούνται με αυτό το πράγμα. Δεν είχα με τον Τζον τη σχέση που νομίζουν όλοι. Είχα τέτοια σχέση με τον Τζον που δεν ένιωθα ότι τον απατώ. Είχα νιώσει ότι ελκύω τον Βαλάντη και του είπα ότι έχω σχέση για να μην μου την πέσει”, δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

“Κάποιος είχε πει στον Γιώργο ότι έχω σχέση, αλλά δεν τον ένοιαζε, κι εκείνος είχε κοπέλα έξω. Έχω ψυχική ένωση με τον Τζον, είναι κάτι που δεν θα καταλάβαινε ο Κατσαούνης.

Είπα στον Κατσαούνη ότι επειδή αυτό που έχουμε πουλάει, καλύτερα να το προστατεύσουμε. Όταν του έδωσα το γράμμα απέφυγα το φιλί του, προσπαθούσα να τον ξεκόψω, αλλά εκείνος ήθελε. Έχω μετανιώσει για όσα έγιναν με τον Κατσαούνη, εκτέθηκα με έναν άνθρωπο που δεν μου άξιζε”, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα