Survivor All Star: Απίστευτος τσακωμός Τάκη-Μελίνας – “Είσαι ύπουλη και υποχθόνια”

Survivor All Star: Απίστευτος τσακωμός Τάκη-Μελίνας – “Είσαι ύπουλη και υποχθόνια”
Survivor All Star glomex

Μπλε εναντίον Μελίνας Μεταξά στο Survivor All Star, με τον Τάκη Καραγκούνια να προχωρά σε μία πρωτοφανή επίθεση on camera εναντίον της συμπαίκτριάς του.

Επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης (16/03) με νέο επεισόδιο και αρκετή ένταση το Survivor All Star με τους παίκτες της Μπλε ομάδας να έρχονται σε σφοδρή αντιπαράθεση και να λύνουν τις διαφορές τους on camera.

Αυτή τη φορά Τάκης Καραγκούνιας και Μελίνα Μεταξά ήρθαν σε κόντρα μετά τις κατηγορίες της τελευταίας πως ο μισθοφόρος προσπάθησε να της επιβάλλει να μην ψηφίσει αρνητικά τον Κωνσταντίνο Βασάλο, γιατί είναι… φίλος του, κάτι που έχει ξανακάνει στο παρελθόν και με άλλον παίκτη, όπως υποστήριξε η ίδια.

“Όλους αυτούς τους τρεις μήνες που είμαστε εδώ έχουν γίνει γεγονότα που αφορούν τη Μελίνα Μεταξά και την ομάδα, όπως και εμένα και τον καθένα, που όμως ο κόσμος δεν τα ξέρει, δεν τα βλέπει. Η Μελίνα απορεί γιατί ψηφίστηκε αφού είναι καλά αγωνιστικά. Δεν μπορεί να βάλει στο μυαλό της ότι δεν ψηφίστηκε αγωνιστικά τώρα;“, ανέφερε ο Τάκης για τη συμπαίκτριά του.

Οι παίκτες διαφώνησαν μπροστά στους συμπαίκτες τους και η ένταση ανάμεσά τους κορυφώθηκε όταν ο Τάκης Καραγκούνιας ανέφερε πως έχει μάθει στη ζωή της να φαίρεται υπόγεια, αποκαλώντας την “ύπουλη” και “υποχθόνια”.

Η ίδια του απάντησε πως κάνει ό,τι κάνει και εκείνος, με τον ίδιο να εξανίσταται και να αποχωρεί μαινόμενος, επαναλαμβάνοντας πόσο ψεύτρα και ύπουλο πλάσμα είναι.

Ο Τάκης επέστρεψε στην καλύβα και μετέφερε στους συμπαίκτες του όσα συνέβησαν, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να προτείνει πως πρέπει μετά το αγώνισμα όλοι οι παίκτες των Μπλε να καθίσουν και να συζητήσουν τι είναι αυτό που ενοχλεί τον καθέναν στη Μελίνα Μεταξά για να μην νομίζει το τηλεοπτικό κοινό πως υπάρχει εμπάθεια προς το πρόσωπό της.

Survivor All Star: Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα