Survivor All Star: Ένταση στο συμβούλιο για τα “μαγειρέματα”- Οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor All Star: Ένταση στο συμβούλιο για τα “μαγειρέματα”- Οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Survivor All Star glomex

Με εκπλήξεις αλλά και εντάσεις επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας το Survivor All Star. Η ομάδα που κέρδισε τον αγώνα ασυλίας και οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο γεμάτο ανατροπές επέστρεψε το Survivor All Star το βράδυ της Δευτέρας (03/04) στον ΣΚΑΙ.

Οι παίκτες των δύο ομάδων ρίχτηκαν για άλλη μια φορά στη μάχη, διεκδικώντας την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά για ακόμη μια φορά για τους Μπλε, οι οποίοι ηττήθηκαν από τους αντιπάλους τους και βρέθηκαν στο Συμβούλιο για να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor All Star:Οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι Μπλε, μετά την δεύτερη ήττα τους οδηγήθηκαν στην κάλπη και στην άβολη θέση να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τον πιο “αδύναμο” κρίκο στην ομάδα τους.

Ωστόσο, από τις ψήφους των Μπλε, δεν αναδείχθηκε ένας υποψήφιος, αλλά δύο, γεγονός που έφερε εντάσεις στην ομάδα, καθώς τα περιθώρια στενεύουν.

Μετά την πρώτη υποψήφια της εβδομάδας, η οποία ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου, ακολούθησαν ακόμη δύο παίκτες. Αυτήν την φορά οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας κι ο Νίκος Μπάρτζης.

Μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, ξέσπασε ένας έντονος καβγάς στο Συμβούλιο του νησιού μεταξύ της Ρίας Κολοβού και του Νίκου Μπάρτζη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα