Survivor All Star: Έτσι “τσάκωσαν” την Ασημίνα και τη Δαλάκα με κινητό – Το πλάνο που τις “έκαψε”

Survivor All Star: Έτσι “τσάκωσαν” την Ασημίνα και τη Δαλάκα με κινητό – Το πλάνο που τις “έκαψε”
Survivor All Star instagram @survivorgreece

Το χρονικό της αποβολής της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star. Το πλάνο που πρόδωσε τις δύο παίκτριες.

Σοκ προκάλεσε σε συμπαίκτες, αντιπάλους και τηλεθεατές, η αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star.

Στο χθεσινό επεισόδιο, έγινε γνωστό πως οι δύο παίκτριες χρησιμοποιούσαν κινητό στη ζούγκλα κατά παράβαση των κανονισμών του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, με αποτέλεσμα να αποβληθούν από το παιχνίδι με απόφαση της παραγωγής.

Με το που “έσκασε” η βόμβα του Νίκου Μπάρτζη για την πράξη αυτή, η Ασημίνα αρνήθηκε αμέσως τα πάντα και άρχισε να φωνάζει, επιμένοντας πως δεν είχε κινητό. Ωστόσο, μετά από έρευνα της παραγωγής, επιβεβαιώθηκαν οι ισχυρισμοί του.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η αποβολής τους οφείλεται στην παραβίαση των κανόνων, καθώς η Ασημίνα δεν βρισκόταν μόνη της στο δάσος, αλλά μαζί με την φίλη της Κατερίνα Δαλάκα και έναν κάτοικο του νησιού.

Survivor All Star: Το πλάνο που “πρόδωσε” Δαλάκα και Ασημίνα

Το πρωί της Τετάρτης, στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο Νίκος Παρτσώλης αποκάλυψε πως η παραγωγή διέκοψε το συμβούλιο για 16 ολόκληρες ώρες προκειμένου να επιβεβαιώσει ότι ο ο Νίκος Μπάρτζης λέει την αλήθεια.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, σχεδόν όλοι οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας έψαχναν τον Νίκο και προσπαθούσαν να καταλάβουν γιατί ήταν ταραγμένος.

Ο ίδιος, όπως είπε αργότερα στο συμβούλιο, ακολούθησε τις δύο συμπαίκτριές του οι οποίες «εδώ και καιρό περνάνε πολλές ώρες στο δάσος». Προς έκπληξή του είδε πως οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν με έναν ντόπιο, ο οποίος τους έδωσε κινητό και τσιγάρα.

Στα πλάνα που «πρόδωσαν» τις δυο παίκτριες, φαίνεται η Ασημίνα Χατζηανδρέου με την Κατερίνα Δαλάκα να περπατάνε μαζί, με τα σακίδια στην πλάτη, κατά μήκος της παραλίας και να απομακρύνονται και ο Νίκος Μπάρτζης από πίσω να τιςακολοθεί.

Κάτι ακόμα που πρόδωσε τα δυο κορίτσια είναι το ψέμα της Κατερίνας Δαλάκα ότι έκαναν μπάνιο στη θάλασσα την ώρα που έλειπαν από την καλύβα, ενώ στην πραγματικότητα συναντήθηκαν με τον ντόπιο στη ζούγκλα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα