Survivor All Star: Επικός καυγάς Τάκη και Ρίας – “Με είπε πεταλουδίτσα και ανισόρροπο”

Survivor All Star: Επικός καυγάς Τάκη και Ρίας – “Με είπε πεταλουδίτσα και ανισόρροπο”
Survivor All Star glomex

Το απόλυτο χάος στην παραλία των Μπλε του Survivor All Star στο επεισόδιο της Τρίτης (07/02). Ρία και Στέλλα εναντίον Τάκη για το "μαγείρεμα" των ψήφων. Απίστευτοι χαρακτηρισμοί.

Το Survivor All Star επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ με πολλές ανατροπές και με την παραλία των Μπλε να θυμίζει καζάνι που βράζει.

Με τους Μαχητές να χάνουν κάθε αγώνα ασυλίας και να καλούνται να αναδείξουν με την ψήφο τους κάποιον συμπαίκτη τους ως υποψήφιο προς αποχώρηση, η κατάσταση είναι ιδιαίτερα έκρυθμη και οι εντάσεις πλέον καθημερινότητα.

Αυτή τη φορά Ρία Κολοβού και Τάκης Καραγκούνιας ήρθαν σε μετωπική σύγκρουση και αφορμή στάθηκε η συζήτηση για τα “μαγειρέματα” στις ψηφοφορίες, για τα οποία κατηγορείται από μερίδα των συμπαικτών του ο παίκτης της μπλε ομάδας.

“Στη συνέχεια από το χθεσινό Συμβούλιο, σήμερα το πρωί μία άλλη άδικη επίθεση κατά το πρόσωπό μου, όταν άκουσα σε ένα πηγαδάκι να λένε το όνομά μου. Για άλλη μια φορά η Ρία προσπαθούσε να με διαβάλλει και να πει ότι έχω στρατηγική και στήνω ψηφοφορίες. Ωπα Ριάκι χαλάρωσε λίγο γιατί δεν είναι έτσι τα πράγματα“, δήλωσε ο Τάκης Καραγκούνιας μιλώντας στην κάμερα του reality.

Η συζήτηση ανάμεσα στους δύο παίκτες των Μπλε έγινε πιο έντονη, ενώ δεν έλειψαν οι χαρακτηρισμοί ανάμεσά τους, με τον Τάκη να υποστηρίζει πως η Ρία κινήθηκε ύπουλα και πονηρά και την ίδια να τον αποκαλείπεταλούδα“. Η κατάσταση ξέφυγε με την παίκτρια να ξεσπάει σε κλάμματα και τους υπόλοιπους παίκτες της μπλε ομάδας να παρεμβαίνουν και να επιτίθενται στον Τάκη Καραγκούνια, ενώ ο Ηλίας Γκότσης φανερά εκνευρισμένος ανέφερε πως και off camera ο ίδιος μιλάει άσχημα και χρησιμοποιεί άκομψους χαρακτηρισμούς για τη συμπαίκτριά του.

“Όταν είσαι 50 χρονών άνθρωπος και όταν έχεις περάσει στη ζωή του τόσα πολλά όσα λες, θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχεις μάθει να σέβεσαι το γυναικείο φύλο και γενικότερα μία ομάδα ανθρώπων. Ο Τάκης δεν σέβεται”, δήλωσε με τη σειρά της η παίκτρια.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα