Survivor All Star: “Λύγισε” ο Μαρτίκας με το μήνυμα της Βρισηίδας – “Πονάει η έλλειψή σου”

Survivor All Star: “Λύγισε” ο Μαρτίκας με το μήνυμα της Βρισηίδας – “Πονάει η έλλειψή σου”

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star και σύντροφος του Σπύρου Μαρτίκα, έστειλε ένα μήνυμα για να του δώσει δύναμη, το οποίο τον συγκίνησε.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης (08/02) το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ και οι παίκτες έβαλαν ξανά τα δυνατά τους για να επικρατήσουν.

Στο αποψινό αγώνισμα, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο συνοδεύτηκε και από φαγητό. Υπενθυμίζεται πως η παραγωγή έχει προσθέσει ακόμη μία μέρα προβολής στο πρόγραμμα και έτσι τις αποχωρήσεις θα τις βλέπουμε κάθε Πέμπτη.

Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στους παίκτες, που προσπάθησαν να κατακτήσουν την πολυπόθητη νίκη. Τελικά, οι Κόκκινοι επανήλθαν στις νίκες – μετά από το χθεσινό “διάλειμμα” – και κέρδισαν τον αποψινό αγώνα στον στίβο μάχης και το έπαθλο επικοινωνίας.

“Λύγισε” ο Μαρτίκας με το μήνυμά της Βρισηίδας

Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του, ένας από τους νικητές του επάθλου επικοινωνίας. Ο ίδιος διάβασε τα μηνύματα που του έστειλαν οι φίλοι του, με το μήνυμα της συντρόφου του, Βρισηίδας να τον συγκινεί πολύ.

Στο μήνυμά της η πρώην παίκτρια εξέφραζε την στήριξή της στον ίδιο και την αγάπη της, ενώ τόνιζε πως τον παρακολουθεί από μακριά συνεχώς.

Ο Σπύρος δήλωσε στην συνέχεια πως η έλλειψή της τον πονάει και τόνισε ότι ένα μήνυμά της τού αρκεί τώρα που είναι μακριά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα