Survivor All Star: “Με πρόδωσε” – Ποια ήταν η συμφωνία Μαρτίκα – Σταυρούλας που αθετήθηκε

Survivor All Star: “Με πρόδωσε” – Ποια ήταν η συμφωνία Μαρτίκα – Σταυρούλας που αθετήθηκε
Σπύρος Μαρτίκας Glomex

Καλά κρατεί η κόντρα Μαρτίκα - Σταυρούλας μετά την επιλογή της να τον ψηφίσει στο Survivor All Star. Η "προδοσία" που ανέφερε ο παίκτης και η περιγραφή των περσινών γεγονότων.

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο επέστρεψε το Survivor All Star την Τετάρτη (18/01) στον ΣΚΑΙ και ο Σπύρος Μαρτίκας περιέγραψε τους λόγους που οδήγησαν στο ξέσπασμά του στο χθεσινό συμβούλιο.

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Τρίτης (17/01), ο Σπύρος Μαρτίκας αναδείχθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση μέσα από την κάλπη και τότε έστρεψε τα βέλη του εναντίον της Σταυρούλας Χρυσαειδή, κάνοντας λόγο για προδοσία.

Ο 45χρονος φαρμακοποιός αναφέρθηκε, μάλιστα, σε γεγονότα του περσινού Survivor, δηλώνοντας πως ο ίδιος προστάτευσε την παίκτρια, ενώ εκείνη τον είχε ψηφίσει με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Έκανε αναφορά, επίσης, σε μία συμφωνία που είχαν, για την οποία στο σημερινό επεισόδιο αποφάσισε να μιλήσει εκτενώς.

Αναρωτιέστε όλοι για το χθεσινό μου ξέσπασμα στο συμβούλιο. Κι όμως,έπρεπε να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια. Γιατί δεν περίμενα από τη Σταυρούλα να ξεχάσει τόσο εύκολα. Να ξεχάσει τη στήριξή μου, το ότι την προστάτευσα, γιατί δύο βδομάδες αφότου μπήκε στο παιχνίδι, έπεσαν όλοι πάνω της γιατί φοβήθηκαν που ήταν καλή αγωνιστικά”, είπε αρχικά και εξήγησε:

“Δικαιώθηκα. Κρατήθηκε στο παιχνίδι εξαιτίας μου, γιατί ξεσκέπασα μια αδικία εναντίον της. Τι έκανε η Σταυρούλα; Το ξέχασε. Στο τέλος του περσινού παιχνιδιού, τι έκανε; Με πρόδωσε τελευταία στιγμή, αθετώντας τη συμφωνία που είχαμε κάνει όλοι μαζί. Και τελευταία στιγμή στην κάλπη δίνει το όνομά μου. Δεν έκανα το ίδιο. Τήρησα τη συμφωνία μου. Με αποτέλεσμα να βγω κι εγώ υποψήφιος και να αποχωρήσω. Δεν με πείραξε που αποχώρησα, με πείραξε που προδόθηκα. Και δεν με πείραξε που προδόθηκα από κάποιον, με πείραξε που προδόθηκα από τη συγκεκριμένη κοπέλα που τόσο στήριξα”.

Με τη σειρά της, η Σταυρούλα Χρυσαειδή έδωσε τη δική της οπτική στο θέμα, λέγοντας: “Τον πρόδωσα. Την αγάπη του; Τη φιλία του; Δεν ξέρω κι εγώ τι. Μου φαίνεται τόσο αστείο όλο αυτό, πραγματικά. Έμεινα άφωνη. Εγώ πληγώθκα πραγματικά πάρα πολύ από τα λόγια που είπε για μένα στο συμβούλιο ο Σπύρος. Τόσο μίσος; Τόση κακία; Τόσα απωθημένα; Δεν ξέρω πια τι έχει μέσα του. Και όχι μόνο αυτό. Είχε όλη μέρα να κάτσει να μου μιλήσει, να με ρωτήσει. Αλλά προτίμησε να τα πει μπροστά σε όλους στο συμβούλιο, άρα δεν τον νοιάζει η φιλία μου”.

Survivor All Star: Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα