Survivor All Star: Ο Μπάρτζης έχασε το τρόπαιο, αλλά φεύγει με τεράστιο χρηματικό ποσό

Survivor All Star: Ο Μπάρτζης έχασε το τρόπαιο, αλλά φεύγει με τεράστιο χρηματικό ποσό
Survivor All Star - Νίκος Μπάρτζης skai tv

Μπορεί ο Νίκος Μπάρτζης να μην κατέκτησε τον τίτλο του Survivor All Star, ωστόσο ολοκληρώνει την παρουσία του στο ριάλιτι με γεμάτες τσέπες.

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (11/07) ο Τελικός του Survivor All Star, με το κοινό να αναδεικνύει νικητή τον Σάκη Κατσούλη.

Από την άλλη, ο Νίκος Μπάρτζης δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό του, χάνοντας αυτή την τελευταία μάχη της ψηφοφορίας. Παρ’ όλ’ αυτά, ο παίκτης φεύγει από το ριάλιτι με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Τελικός Survivor All Star: Η στιγμή της ανακοίνωσης του νικητή

Η ανακοίνωση του νικητή ήρθε στο τέλος της βραδιάς από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό, με τους θεατές που βρίσκονταν στον χώρο να ξεσπούν σε θερμά χειροκροτήματα, τη στιγμή που ακούστηκε το όνομα του νικητή.

Την ίδια στιγμή, χιλιάδες κομφετί γέμισαν τον χώρο, ενώ ο Σάκης Κατσούλης σήκωσε (ξανά) με τεράστιο ενθουσιασμό το έπαθλο στον αέρα. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αμέσως έτρεξε να τον αγκαλιάσει.

Όπως σημείωσε ο παρουσιαστής, η διαφορά ανάμεσα στους δύο παίκτες ήταν οριακή.

“Δεν έχω λόγια. Αλλά επειδή είμαι αυθόρμητος…Αγαπάτε. Αγαπάτε βαθιά, αγαπάτε ειλικρινά. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πιστέψτε το, όσοι θέλετε να το κάνετε, θα σας αλλάξει τη ζωή” ήταν τα πρώτα λόγια του Σάκη Κατσούλη.

Ο Νίκος Μπάρτζης συνεχάρη τον συμπαίκτη του για τη νίκη του, ενώ δήλωσε ανακουφισμένος μετά το τέλος της βραδιάς.

Ο Γιώργος Λιανός, πάντως, αναφώνησε με μεγάλο ενθουσιασμό πως, για τον ίδιο, είναι νικητές και οι δύο φιναλίστ.

Survivor All Star: Πόσα χρήματα συγκέντρωσε ο Νίκος Μπάρτζης

Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης βρέθηκαν στον τελικό του Survivor All Star, έπειτα από έξι μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο. Ο Σάκης κατάφερε να σηκώσει την τρόπαιο, κερδίζοντας 235.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο.

Όσον αφορά στον Νίκο Μπάρτζη, το τέλος του Survivor τον βρίσκει κατά 135.000 ευρώ πλουσιότερο. Αυτά τα χρήματα συγκέντρωσε ο παίκτης για την παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα