Survivor All Star: Πανικός με το έπαθλο – Οι Μαχητές χάρισαν τις πίτσες στους Διάσημους και αποχώρησαν

Survivor All Star: Πανικός με το έπαθλο – Οι Μαχητές χάρισαν τις πίτσες στους Διάσημους και αποχώρησαν
Glomex

Μεγάλη ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες, στο επεισόδιο του Survivor All Star της Πέμπτης. Οι Μαχητές αποχωρούν και δίνουν το έπαθλο φαγητού στους Διάσημους.

Με ένα νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης (02/02) το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ, με τον αγώνα για το έπαθλο της φαγητού, αλλά και την πολυαναμενόμενη αποχώρηση της εβδομάδας.

Από το νέο επεισόδιο δεν έλειψαν οι εντάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά και οι ανατροπές, όσον αφορά το έπαθλο φαγητού, το οποίο τελικά δεν έφαγε κανείς.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας διακόπηκε ενώ το σκορ ήταν 8-6, με τους Μπλε να προηγούνται. Παρόλο που οι παίκτες της εν λόγω ομάδας προηγούνταν στο σκορ, αρνήθηκαν να δεχθούν το έπαθλο, καθώς υποστήριζαν πως οι Διάσημοι έβγαλαν παίκτες σκόπιμα εκτός για να μη χάσουν.

Στη συνέχεια η Μπλε ομάδα αποχώρησε χαρίζοντας το έπαθλο φαγητού, το οποίο ήταν πίτσες, στους Διάσημους. Τότε ο παρουσιαστής Γιώργος Λίανός ανακήρυξε τους Διάσημους νικητές.

Ωστόσο, τελικά ούτε η ομάδα των Διασήμων δέχτηκε το έπαθλο φαγητού, καθώς όπως δήλωσαν δεν το είχαν κερδίσει πραγματικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα