Survivor All Star: “Σεισμός” στο παιχνίδι – Έτσι διαμορφώνονται οι νέες ομάδες

Survivor All Star: “Σεισμός” στο παιχνίδι – Έτσι διαμορφώνονται οι νέες ομάδες
Survivor All Star Instagram@survivorgreece

Νέες ομάδες πλέον στο Survivor All Star, μετά το έκτακτο συμβούλιο για τη μίξη των ομάδων. Οι αντιδράσεις των παικτών για τα καινούργια δεδομένα στο παιχνίδι.

Η τράπουλα ξαναμοιράστηκε στο Survivor All Star και τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο.

Το Survivor επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (26/03) και ο Γιώργος Λιανός συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο του νησιού για να ανακοινώσει στους παίκτες το πώς διαμορφώνονται πλέον οι δύο ομάδες του reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ, στο οποίο τις τελευταίες μέρες η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη.

Ο παρουσιαστής απευθυνόμενος στους παίκτες δήλωσε πως μετά το παιχνίδι των δημοπρασιών που έπαιξαν οι παίκτες με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, τους περίμενε το παιχνίδι της μίξης των ομάδων, με τους Survivors να αντιλαμβάνονται τι πρόκειται να συμβεί και να δείχνουν έκπληκτοι.

Οι ομάδες των Διασήμων και των Μαχητών περνάνε στο παρελθόν και έρχονται δύο νέες ομάδες, οι Μπλε και οι Κόκκινοι. Φιλίες δημιουργήθηκαν, φίλοι προδόθηκαν, τα ξαναβρήκαν και πλέον όλο αυτό ξεκινάει από την αρχή. Μια καινούργια πρόκληση που έρχεται ακριβώς στα μισά του Survivor All Star και καλεί όλους σας να συμβιώσετε με έναν διαφορετικό τρόπο. Να βρείτε καινούργιες παρέες, καινούργιους υποστηρικτές, καινούργιες στρατηγικές για να προχωρήσετε στην τελική ευθεία για το έπαθλο”, είπε ο Γιώργος Λιανός.

Survivor All Star: Αυτές είναι οι δύο νέες ομάδες

Με τους Διάσημους και τους Μαχητές να ανήκουν πια στο παρελθόν, οι δύο ομάδες διαμορφώνονται ως εξής:

Κόκκινοι:

Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπόγδανος, Τάκης Καραγκούνιας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Στέλιος Χανταμπάκης, Γιώργος Κόρομι, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Εύη Σαλταφερίδου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος.

Μπλε:

Ηλίας Γκότσης, Σπύρος Μαρτίκας, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Νίκος Μπάρτζης, Μελίνα Μεταξά, Γιωρίκας Πιλίδης, Ελευθερία Ελευθερίου, Νικόλας Αγόρου, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ρία Κολοβού, Ελένη Χαμπέρη, Στέλλα Ανδρεάδου.

Φυσικά, οι παίκτες μόνο “ζεστά” δεν πήραν τις αλλαγές στο παιχνίδι, με τους περισσότερους να σχολιάζουν πως είναι δύσκολο να αποχωριστούν συγκεκριμένα άτομα και να κληθούν να ξαναβρούν τα πατήματά τους στην επόμενη ομάδα.

Συγκεκριμένα, η Εύη Σαλταφερίδου σε ερώτηση για το πώς της φαίνεται η συγκεκριμένη εξέλιξη, σχολίασε πως είναι κάτι που είχε ξαναζήσει όταν συμμετείχε σε παλαιότερο κύκλο του Survivor και τόνισε πως το σημαντικότερο για εκείνη είναι να μπορεί να συμβιώνει με τους συμπαίκτες της χωρίς εντάσεις, “φωτογραφίζοντας” τον Τάκη Καραγκούνια με τον οποίο τις τελευταίες ημέρες συγκρούστηκε ανοιχτά.

Δεν έλειψαν όμως και οι χαρούμενες αντιδράσεις, καθώς όταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη άκουσε ότι θα βρίσκεται στην ίδια ομάδα με τον σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη έτρεξε και πήδηξε στην αγκαλιά του, με τον παίκτη να ξεσπάει σε κλάματα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα