Survivor: Ανεξέλεγκτος ο Καραγκούνιας – Κόντεψε να πιαστεί στα χέρια με τον Γκότση

Survivor: Ανεξέλεγκτος ο Καραγκούνιας – Κόντεψε να πιαστεί στα χέρια με τον Γκότση
Survivor All Star Twitter@SkaitvGR

Εντάσεις, φωνές και απειλές απο τον μισθοφόρο στους Μπλε μετά το επεισόδιο με "πρωταγωνιστή" τον Τάκη Καραγκούνια και την Εύη Σαλταφερίδου.

Το Survivor All Star επιστρέφει το βράδυ της Τετάρτης (22/03) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και το επεισόδιο αναμένεται εκρηκτικό.

Μετά τη σύγκρουση της Εύης Σαλταφερίδου και του Τάκη Καραγκούνια στο επεισόδιο της Τρίτης (21/03), όπως βλέπουμε στο trailer που κυκλοφόρησε, ο μισθοφόρος ξέσπασε εναντίον των συμπαικτών του δηλώνοντας “δεν ξέρω πώς το έχουν καταφέρει και με έκαναν και αισθάνηθηκα άσχημα”, ενώ φαίνεται να επιτίθεται στην Εύη Σαλταφερίδου λέγοντας “δεν γουστάρω να κάθονται να ακούνε τα κιου μου“.

Όπως εξήγησε η παίκτρια, περνούσε από το σημείο αλλά όταν είδε ότι έκανε δηλώσει ς ο Τάκης Καραγκούνιας γύρισε και έφυγε. “Με είδες ότι πέρασα να πάω να πάρω την καρύδα και πας και λες τώρα ότι ακούω τα κιου σου. Θες δεν θες αυτό που είσαι θα το δει ο κόσμος“, φώναξε η Εύη Σαλταφερίδου.

Τα αίματα άναψαν για τα καλά στην καλύβα των Μαχητών, με τον Ηλία Γκότση να συγκρούεται με τον Τάκη Καραγκούνια και να του λέει ότι δεν θα το παίζει μάγκας, ενώ λίγο έλειψε οι παίκτες να πιαστούν στα χέρια. Χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμοτέρων για να χωρίσουν τους δύο άνδρες.

Survivor All Star: Δεν θα αγωνιστούν την Πέμπτη Γκότσης και Καραγκούνιας

Ο άγριος τσακωμός του Ηλία Γκότση και του Τάκη Καραγκούνια είχε όπως φαίνεται και συνέπειες, καθώς όπως αποκαλύφθηκε το πρωί της Τετάρτης (22/02) μέσα από την εκπομπή “Πρωινό μας” του ΣΚΑΙ, οι δύο παίκτες δεν θα λάβουν μέρος στο αγώνισμα της Πέμπτης, με τον Νίκο Παρτσώλη να αναφέρει πως οι δύο άνδρες είναι εκτός παιχνιδιού.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τετάρτης (22/03)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα