Survivor All Star: Σοκ στο συμβούλιο – Αποχώρησε ένα από τα μεγάλα φαβορί

Survivor All Star: Σοκ στο συμβούλιο – Αποχώρησε ένα από τα μεγάλα φαβορί
Survivor All Star instagram @survivorgreece

Απίστευτη ανατροπή στο Survivor All Star στο επεισόδιο της Πέμπτης. Ποιος παίκτης εγκατέλειψε τον Άγιο Δομίνικο;

Με ένα νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης (02/02) το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ, αφού η παραγωγή έχει προσθέσει ακόμη μία μέρα προβολής και έτσι θα παρακολουθούμε το ριάλιτι επιβίωσης από Κυριακή έως Πέμπτη στις 21.00.

Οι δύο ομάδες “ρίχτηκαν” στη μάχη, διεκδικώντας το έπαθλο φαγητού, το οποίο τελικά δεν έφαγε κανείς. Ο αγώνας διακόπηκε ενώ το σκορ ήταν 8-6, με τους Μπλε να προηγούνται. Παρόλο που οι παίκτες της εν λόγω ομάδας προηγούνταν στο σκορ, αρνήθηκαν να δεχθούν το έπαθλο, καθώς υποστήριζαν πως οι Διάσημοι έβγαλαν παίκτες σκόπιμα εκτός για να μη χάσουν.

Survivor All Star: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα ήταν οι εξής: Κρις Σταμούλης, Εύη Σαλταφερίδου, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Ρία Κολοβού.

Στο τέλος του επεισοδίου, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο γνωστός σε όλους ως Μισθοφόρος ή Πειρατής.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μεγάλη έκπληξη, αφού ο παίκτης φάνταζε ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για το τρόπαιο, αφού στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι έφτασε μέχρι την τελική ευθεία.

Survivor All Star: Η στιγμή αποχώρησης του Κώστα Αναγνωστόπουλου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα