Survivor Spoiler: Ανατροπή – Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την πρώτη ασυλία

Survivor Spoiler: Ανατροπή – Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την πρώτη ασυλία
Survivor All Star instagram @survivorgreece

Με μεγάλες ανατροπές επιστρέφει το βράδυ της Κυριακής το Survivor All Star. Ποια ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Το Survivor All Star επιστρέφει το βράδυ της Κυριακής (29/01) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και αναμένεται να είναι γεμάτο εκπλήξεις, αλλά και εντάσεις.

Όπως βλέπουμε στο trailer που κυκλοφόρησε, στο νέο επεισόδιο τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν, με τους διαγωνιζόμενους να ψάχνουν δυνάμεις για τη συνέχεια.

Στην παραλία θα επικρατήσει χάος, με τους παίκτες να έρχονται σε κόντρα, με αφορμή το “τρίγωνο” Μπο, Καρολίνας και Μάριου Πρίαμου.

“Η Καρολίνα έχει και μια σχέση”, ακούστηκε να λέει η Στέλλα Ανδρεάδου σε “πηγαδάκι” που στήθηκε.

“Όταν έφυγε το κορίτσι μας, η Καρολίνα πλάνταξε! Αλλά αυτό το παιδί, ο Μάριος, ούτε ένα δάκρυ δεν έτρεξε”, σημείωσε η Αφροδίτη Σκαφίδα στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

“Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μας ζωή. Αυτό που είπαν δηλαδή κάποιοι για την προσωπική ζωή της Καρολίνας, εμένα με έθιξε. Όχι για τη Κάρολ”, είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, προβλέπεται μάχη μεταξύ Διάσημων και Μαχητών που πέρα από την ασυλία, θα έχει και ένα έπαθλο φαγητού.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, η ένταση θα είναι μεγάλη, με τον Σπύρο Μαρτίκα να κάνει (για ακόμα μια φορά) άνω κάτω τις δύο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας

Στο αποψινό πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες οι Κόκκινοι θα είναι οι νικητές του πρώτου αγώνα ασυλίας, αναγκάζοντας τους Μπλε να πάνε στην κάλπη.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Κυριακής (29/01)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα