Survivor – Καρολίνα: Η αντίδρασή της on camera όταν έμαθε για τη σχέση Μάριου Πρίαμου και Ελευθερίας Ελευθερίου

Survivor – Καρολίνα: Η αντίδρασή της on camera όταν έμαθε για τη σχέση Μάριου Πρίαμου και Ελευθερίας Ελευθερίου
Η Καρολίνα του "Survivor" Facebook / @Survivor Greece

Για το φιλί με τον Μάριο Πρίαμο μίλησε η Καρολίνα Καλύβα στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star. "Δεν ήταν στημένο".

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star παραχώρησε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο την τελευταία εβδομάδα, αλλά και στο στόχαστρο αρκετών παικτών, για το ειδύλλιο ανάμεσα στην ίδια και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Μιλώντας στηνστην εκπομπή “Πρωινό μας” της Φαίης Σκορδά αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Κύπριο παίκτη και όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι.

Ο Μάριος είναι ένα απίστευτα καλό παιδί με τρομερή ενέργεια και αρχές. Τον θαυμάζω. Οι συναντήσεις μας δεν ήταν και τόσο κρυφές. Η ομάδα ήξερε πού πηγαίναμε με τη Μαριαλένα και μάλιστα μετά ήταν οκ με αυτό“, ενώ για τη στιγμή που drone τους εντόπισε και τους κατέγραψε σε μία από τις συναντήσεις τους, εξομολογήθηκε:

“Το καταλάβαμε και οι τέσσερις από το drone. Ανταλλάξαμε τρυφερά φιλιά αλλά οκ. Ήταν μέσα από drone. Δεν ήταν κάτι που θέλαμε να προβάλλουμε προς τα έξω. Γι’ αυτό και στο συμβούλιο είπα, ναι συνέβη, βρεθήκαμε, έχω ιδιαίτερη συμπάθεια με τον Μάριο”.

Όσο για τους ισχυρισμούς ότι το ειδύλλιό τους ήταν “στημένο”, η ίδια ξεκαθάρισε: “Στημένο; Έχει ακουστεί αυτό για τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Εγώ ήμουν τυχερή γιατί βγήκα νωρίς και κάπως αυτό καταρρίπτει όλο αυτό ότι είναι στημένο και ότι είναι στρατηγική. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό γιατί ξέρω ότι έχω καθαρά συναισθήματα. Με τον Μάριο βρεθήκαμε κάποιες φορές για 7-8 λεπτά και όχι για τρεις ώρες που έλεγε ο Μαρτίκας”.

Μάλιστα, η Καρολίνα ενημερώθηκε κατά τη συνέντευξή της για τη φημολογούμενη σχέση του Μάριου Πρίαμου με την Ελευθερία Ελευθερίου έξω από το παιχνίδι, την οποία και κλήθηκε να σχολιάσει:

Δεν το ξέρω αυτό για την Ελευθερία Ελευθερίου και δεν με αφορά κιόλας αν είχε σχέση έξω. Δεν μου το είχε πει ποτέ και πρώτη φορά το ακούω αυτό. Την Ελευθερία τη γνωρίζω προσωπικά. Όχι ότι θα μου έλεγε «να η καινούρια μου σχέση ή κάνω κάτι με κάποιον». Ας μην μπούμε σε κουτσομπολιά”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα