Survivor All Star: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε – Σοκ και κλάματα στο συμβούλιο

Survivor All Star: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε – Σοκ και κλάματα στο συμβούλιο
Survivor All Star Glomex

Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού στο Survivor All Star. "Ξύπνησαν" κόντρες από τα παλιά στο συμβούλιο του νησιού. Ανατροπή με την αποχώρηση.

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο επέστρεψε το Survivor All Star την Τετάρτη (18/01) στον ΣΚΑΙ, ενώ ένας ακόμη παίκτης αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο, ο δεύτερος κατά σειρά.

Στην αρχή του επεισοδίου, είδαμε τον Σπύρο Μαρτίκα να περιγράφει τους λόγους που οδήγησαν στο ξέσπασμά του στο προηγούμενο συμβούλιο, κάνοντας επίθεση στην Σταυρούλα Χρυσαειδή και κατηγορώντας την για προδοσία, τονίζοντας ότι αθέτησε τη συμφωνία που είχαν.

Survivor All Star: Αυτή η ομάδα κέρδισε

Κόκκινοι και Μπλε “ρίχτηκαν” με πάθος στον στίβο μάχη, διεκδικώντας ένα πολύ σημαντικό έπαθλο φαγητού: μία ομελέτα.

Η αναμέτρηση ήταν συναρπαστική και προχωρούσε πόντο – πόντο, έως ότου οι Διάσημοι κατάφεραν να επικρατήσουν έναντι των Μαχητών, με σκορ 10-7.

Η χαρά των νικητών για το έπαθλο φαγητού απογοήτευσε διπλά τους ηττημένους, δημιουργώντας ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Survivor All Star: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Η ένταση μεταφέρθηκε και στο συμβούλιο αποχώρησης, το δεύτερο για φέτος, όπου οι παίκτες είπαν εκατέρωθεν την αλήθεια τους, προκαλώντας εκνευρισμό στους αντιπάλους, ενώ, παράλληλα, “ξύπνησαν” κόντρες από τα παλιά.

Στο τέλος του επεισοδίου, οι ομάδες και οι τηλεθεατές έμαθαν τον παίκτη που αποχωρεί από το Survivor All Star.

Συνολικά, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν τέσσερις και συγκεκριμένα οι εξής: ο Κώστας Παπαδόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Σπύρος Μαρτίκας από τους Κόκκινος, καθώς και η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα από τους Μπλε.

Τελικά, ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός προχώρησε στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την ψηφοφορία του κοινού, με τον παίκτη που αποχωρεί να είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Πολλοί ήταν οι παίκτες που αιφνιδιάστηκαν από την πρώιμη αποχώρηση της Ευριδίκης Βαλαβάνη, με πρώτο τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος συγκινήθηκε και την αποχαιρέτησε λέγοντάς της κάποια πράγματα στο αφτί.

Εκείνη στη συνέχεια του ευχήθηκε να είναι αυτός ο νικητής του Survivor All Star.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα