Survivor All Star: Ξεκίνησαν τα ραντεβού – Ποια ονόματα θέλει ο Ατζούν

Survivor All Star: Ξεκίνησαν τα ραντεβού – Ποια ονόματα θέλει ο Ατζούν
Ο Ατζούν Ιλιτζαλί Youtube

Το "Survivor All Star" είναι γεγονός. Οι 5 πρώην παίκτες που θέλει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα και ξεκίνησε ήδη τις συζητήσεις.

Το “Survivor All Star” που ακούμε εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν έχουμε δει ακόμη στην ελληνική τηλεόραση, πρόκειται να πραγματοποιηθεί κατά την φετινή χρονιά.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί της Acun Medya βρίσκεται στην Ελλάδα αυτές τις μέρες και έχει ήδη ξεκινήσει τα ραντεβού με τους συνεργάτες του, ώστε να δρομολογηθεί το μεγάλο και πολλά υποσχόμενο project. Μέχρι στιγμής έχει ζητήσει να υπολογιστεί το budget για το εν λόγω τηλεοπτικό προϊόν.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Super Katerina”, ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει σίγουρα δύο ζευγάρια από τα προηγούμενα “Survivors” και έναν πολύ δυνατό παίκτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός Τούρκος παραγωγός θέλει να συμμετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Κωνσταντίνος Βασσάλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος), ο οποίος είχε κερδίσει το πρώτο “Survivor”.

Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν οι σχετικές συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να το δούμε στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version