Survivor: Αλλάζουν οι μέρες μετάδοσης – Η ανακοίνωση Λιανού και το live παιχνίδι

Survivor: Αλλάζουν οι μέρες μετάδοσης – Η ανακοίνωση Λιανού και το live παιχνίδι

Χωρίς νέο επεισόδιο "Survivor 4" την Τετάρτη. Αλλάζουν οι μέρες των αποχωρήσεων. Η ανακοίνωση για το live κουίζ ερωτήσεων Ελλάδας - Τουρκίας μέσω Instagram.

Δεν θα προβληθεί νέο επεισόδιο του “Survivor 4” την Τετάρτη (09/06) στον ΣΚΑΙ, ενώ οι αποχωρήσεις θα αλλάξουν μέρα μετάδοσης, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

Συγκεκριμένα, στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού ο παρουσιαστής του “Survivor 4” ανακοίνωσε πως οι αποχωρήσεις δεν θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, αλλά κάθε Κυριακή.

“Να ενημερώσω και εσάς και τους τηλεθεατές, ότι επειδή με το νέο σύστημα έχουμε τρεις αγώνες ασυλίας και μία αποχώρηση, θα υπάρξει μια αλλαγή. Η αποχώρηση δεν θα γίνει Τετάρτη, δεν θα έχουμε επεισόδιο. Η αποχώρηση θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή. Πλέον, οι λίγες αποχωρήσεις που έχουν απομείνει θα γίνονται κάθε Κυριακή”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Το ενδεχόμενο να μειώνονταν τα επεισόδια του “Survivor 4” όσο θα πλησιάζαμε στον μεγάλο τελικό, ήταν κάτι που συζητείτο έντονα το τελευταίο διάστημα, καθώς η παράταση του παιχνιδιού για ένα μήνα ακόμη, δεν ευνόησε τελικά την παραγωγή.

Μάλιστα, ο ΣΚΑΙ έχει ήδη αντικαταστήσει το ριάλιτι επιβίωσης στο πρόγραμμα της επίσημης ιστοσελίδας του.

Live κουίζ ερωτήσεων Ελλάδας – Τουρκίας

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε και μια έκπληξη για τους παίκτες και τους τηλεθεατές του “Survivor 4”, αφού σήμερα θα πραγματοποιηθεί ένα live παιχνίδι ερωτήσεων με τους παίκτες μέσω του λογαριασμού του παρουσιαστή στο Instagram (@giorgoslianos). Όπως είπε:

“Θα παίξουμε ένα παιχνίδι ζωντανά μέσω Instagram με τους Τούρκους παίκτες, μαζί με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και εμένα. Οι τηλεθεατές μπορούν να μπουν στο προφίλ μου στο οποίο έχω ανεβάσει σε stories κάποιες ερωτήσεις. Θέλουμε τις δικές σας απαντήσεις. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 18:00 ώρα Ελλάδας μέσα από το δικό μου Instagram. Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και στην Τουρκία”.

Survivor 4: Τι θα δούμε την Κυριακή (13/06)

Στο επόμενο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Κυριακή (13/06), θα παρακολουθήσουμε την αποχώρηση του πρώτου παίκτη από όταν το παιχνίδι έγινε πλήρως ατομικό.

Υπενθυμίζεται πως οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση είναι η Καρολίνα Καλύβα, η Ελένη Χαμπέρη και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα