Survivor: Απίστευτος τσακωμός με απειλές για μηνύσεις από τον Τάκη Καραγκούνια – Ποιοι οι τέσσερις υποψήφιοι

Survivor: Απίστευτος τσακωμός με απειλές για μηνύσεις από τον Τάκη Καραγκούνια – Ποιοι οι τέσσερις υποψήφιοι
Glomex

Φωνές, κλάματα και απειλές για μηνύσεις στο συμβούλιο του νησιού. "Μισογύνης, κλέφτης και απατεώνας", ανάμεσα στις βαριές κουβέντες που ακούστηκαν πριν ανακοινωθεί η τετράδα των υποψηφίων.

Άλλο ένα επεισοδιακό Survivor το βράδυ της Δευτέρας, με τα… ντεσιμπέλ να ανεβαίνουν στο συμβούλιο του νησιού όπου αυτή τη φορά, πρωταγωνιστής σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας.

Πριν βρεθούν σε αυτό το σημείο, όμως, Διάσημοι και Μαχητές αναμετρήθηκαν στον στίβο μάχης, με τους μπλε να αναδεικνύονται νικητές, γεγονός που σε συνδυασμό με την ήττα τους την Κυριακή οδηγεί αυτομάτως σε τετραπλή μονομαχία στην ψηφοφορία.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου πήρε την ασυλία και έτσι, μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου (είχε πάρει την ασυλία χθες) έπρεπε να υποδείξουν δύο επιπλέον υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση.

Survivor: “Με είπες ψεύτη και απατεώνα – Θα σου κάνω μήνυση”

Η κατάσταση μύριζε… μπαρούτι πριν από το συμβούλιο, όπου Τάκης Καραγκούνιας και Σπύρος Μαρτίκας είχαν ήδη αρχίσει να λογομαχούν. “Το ποιος είναι ψεύτης, κλέφτης κι απατεώνας φαίνεται. Το ξέρουν όλοι και το βλέπει το κοινό”, είπε ο δεύτερος, με τον Τάκη να του απαντά πως θα ακολουθήσει τη… δικαστική οδό: “Θα σου κάνω μήνυση! Αν δεν ανακαλέσεις, ο δικηγόρος μου θα αρχίσει τη διαδικασία!”.

Οι δυο τους έδωσαν συνέχεια και έκταση στο επεισόδιο και κατά την άφιξή τους στο συμβούλιο. “Στον προηγούμενο αγώνα ασυλίας δέχτηκα επίθεση από τον Σπύρο Μαρτίκα. Θα σου κάνω μήνυση. Είσαι μισογύνης”, είπε ο Τάκης, με τον Σπύρο να εμμένει στην αρχική του άποψη: “Είσαι κλέφτης. Είσαι ψεύτης. Είσαι και απατεώνας. Ζητάς συνέχεια συγγνώμες”.

Survivor: Κλάματα και ουρλιαχτά μεταξύ Τάκη και Κάτιας

Ο Τάκης Καραγκούνιας, ωστόσο, πρωταγωνίστησε και σε άλλο επεισόδιο, αυτή τη φορά με την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία αποκάλυψε πως ο συμπαίκτης της είχε κάνει ένα πολύ προσβλητικό σχόλιο πριν από το συμβούλιο. Ο ισχυρισμός της Κάτιας εξόργισε τον παίκτη των Διασήμων που σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα να έρθουν τετ α τετ με την συμπαίκτριά του. Η Βρισηίδα σε εκείνο το σημείο ξέσπασε σε κλάματα και αποχώρησε προσωρινά από το συμβούλιο.

“Αυτό που είπες στην Ευρυδίκη ήταν λάθος”, είπε η Κάτια, με τον Τάκη να στρέφεται έξαλλος προς τον Γιώργο Λιανό και, φωνάζοντας, του ζήτησε να αποχωρήσει: “Γιώργο θέλω να αποχωρήσω από το συμβούλιο τώρα”, είπε, ενώ στη συνέχεια εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει και από το παιχνίδι: “Αν είπα κάτι από όλα αυτά που λέτε δείξτε το και θα φύγω τώρα. Ντροπή σου”, φώναξε.

Survivor: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι

Οι κόκκινοι βρέθηκαν στην κάλπη για να ψηφίσουν τον δεύτερο υποψήφιος προς αποχώρηση. Αυτή είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου, ενώ την τετράδα συμπλήρωσαν οι Τζο Μαριδάκη (μπλε), Κάτια Ταραμπάνκο (κόκκινοι), αμφότερες κατόπιν υπόδειξης των συμπαικτριών τους που είχαν την ατομική ασυλία, καθώς και ο Σπύρος Μαρτίκας που είχε προκύψει από τη χθεσινή ψηφοφορία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα