Survivor: Απίστευτη ανατροπή – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Survivor: Απίστευτη ανατροπή – Αυτός ο παίκτης αποχώρησε
Στιγμιότυπο από το Συμβούλιο του Survivor 5 instagram @survivorgreece

Άνω κάτω οι δύο ομάδες του Survivor στο επεισόδιο της Πέμπτης. Ποιος παίκτης εγκαταλείπει τον Άγιο Δομίνικο;

Με μια μεγάλη ένταση ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τους Γιώργο Ταλάντσεβ και Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου να ανταλλάσσουν σκληρές κουβέντες μέσα στη νύχτα.

Συγκεκριμένα, μια στιγμή τρόμου της παίκτριας των Κόκκινων λόγω μιας κατσαρίδας ήταν αρκετή ώστε να κάνει τον συμπαίκτη της να βγει εκτός εαυτού.

«Ε μα ουρλιάζεις ρε μ@@@… Ουρλιάζεις! Μην ουρλιάζεις ρε μ@@@… Κάθε φορά με αυτό το πράγμα», είπε αρχικά ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ο οποίος πετάχτηκε από την καλύβα όταν η συμπαίκτριά του άρχισε να ουρλιάζει.

«Αφού τρομάζω ρε Γιώργο, πώς να μην ουρλιάξω. Συγνώμη κιόλας που τρομάζω», απάντησε με ένταση η Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου, για να ακολουθήσει ένας έντονος διάλογος ανάμεσα στους δυο παίκτες της Κόκκινης ομάδας.

Survivor: Ποιος παίκτης αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο

Στο Συμβούλιο του Νησιού οι παίκτες περίμεναν με αγωνία την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού, σχετικά με το ποιος παίκτης θα πρέπει να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Γιώργος Ταλάντσεβ και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο τέλος του επεισοδίου, η Βρισηίδα Ανδριώτου συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους, με αποτέλεσμα να μένει εκτός παιχνιδιού.

Survivor: Η στιγμή της αποχώρησης

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα