Survivor: Αποχώρηση μετά δακρύων – “Σε κάποιους άρεσε περισσότερο το show και η διπροσωπία”

Survivor: Αποχώρηση μετά δακρύων – “Σε κάποιους άρεσε περισσότερο το show και η διπροσωπία”
Οι Μαχητές του Survivor 5 Instagram

Ανδρέας Ματθαιακάκης, Πελαγία Καζολέα ή Σπύρος Μαρτίκας; Ποιος παίκτης από την ομάδα των Μαχητών αποχώρησε από το Survivor 5.

Μετά από μία εβδομάδα γεμάτη απίστευτη ένταση, αγωνιστικές ήττες και κατηγορίες περί κλοπής φαγητού από την πλευρά ορισμένων παικτών, οι εξαντλημένοι -και χωρισμένοι σε στρατόπεδα πια- Μαχητές επέστρεψαν στο Συμβούλιο του Νησιού, προκειμένου να μάθουν ποιος από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση θα αποχαιρετούσε οριστικά το Survivor 5 και θα έπαιρνε τον δρόμο της επιστροφής.

Σε αγωνιστικό επίπεδο οι Μπλε “έσπασαν” επιτέλους το σερί των Διασήμων και κέρδισαν έπειτα από τρεις εβδομάδες έπαθλο φαγητού, με τον Ανδρέα Ματθαιακάκη να γίνεται ο παίκτης που “σφράγισε” τη νίκη για τους Μαχητές με τον τελευταίο του πόντο.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από τις ψηφοφορίες των παικτών, αλλά και την υπόδειξη του Σάββα Κάλφα που πήρε την ατομική ασυλία, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είχαν διαμορφωθεί ως εξής: Ανδρέας Ματθαιακάκης, Σπύρος Μαρτίκας και Πελαγία Καζολέα.

Στο Συμβούλιο του Νησιού οι Μαχητές παραδέχθηκαν ότι η εμπιστοσύνη ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδας έχει κλονιστεί σχετικά με το θέμα του φαγητού και των προμηθειών.

“Ότι θέλω να παραμείνω είναι κάτι που το είπα από το πρώτο δευτερόλεπτο που βγήκα υποψήφια. Θεωρώ ότι δεν έχει έρθει η ώρα μου να αποχωρήσω, περιμένω φυσικά να δω την απόφαση του κοινού αλλά σε κάθε πιθανότητα είμαι πολύ ευχαριστημένη και περήφανη με τον εαυτό μου, γιατί όπως έχω ξαναπεί δεν έχω αλλοιώσει ούτε στιγμή τον χαρακτήρα μου, γνώρισα ανθρώπους που δεν θα γνώριζα στην έξω μου ζωή και με κάποιους θα κρατήσω επαφές και με κάποιους άλλους όχι. Είναι και αυτό μέσα στο πρόγραμμα. Είμαι πολύ χαρούμενη με ό,τι προκύψει”, δήλωσε η Πελαγία Καζολέα.

Με τη σειρά του ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε λόγο για “ατομικά, ιδιοτελή και εγωιστικά συμφέροντα” από την πλευρά ορισμένων παικτών, φωτογραφίζοντας την Ασημίνα και τη Σοφιάνα, πίσω από το σχέδιο για να παραμείνει η Πελαγία Καζολέα στο παιχνίδι.

Survivor 5: Η ανακοίνωση του αποτελέσματος και το ξέσπασμα της Ασημίνας

Μετά και τις δηλώσεις των παικτών, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως από το Survivor αποχωρεί τελικά η Πελαγία Καζολέα, η οποία συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του κοινού, με την Ασημίνα να σπαράζει με την αποχώρηση της συμπαίκτριάς της, ενώ και η Σοφιάνα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

“Η αλήθεια μου προφανώς άρεσε σε λιγότερους ανθρώπους και σε κάποιους περισσότερο άρεσε το show και η διπροσωπία. Θα στηρίζω με όλη μου την καρδιά ανθρώπους που συμπάθησα και από τους Μπλε και από τους Κόκκινους. Θα τους δω όλους στον τελικό. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να δω την Ασημίνα στον τελικό και όποιος άλλος είναι άξιος και από προσωπικότητα και από αγωνιστικότητα”, δήλωσε η παίκτρια λίγο πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα