Survivor: Εκτός εαυτού η Ταραμπάνκο – “Έξω γράφουν ότι είμαστε κλέφτες”

Survivor: Εκτός εαυτού η Ταραμπάνκο – “Έξω γράφουν ότι είμαστε κλέφτες”
Η Κάτια Ταραμπάνκο glomex- skai tv

Το ξέσπασμα της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Συμβούλιο του Νησιού του Survivor 5. Όσα είπε για τον χαρακτηρισμό "κλέφτρα".

Ένα άγριο ξέσπασμα είχε η Κάτια Ταραμπάνκο στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, σε ένα Συμβούλιο γεμάτο εντάσεις και εκρήξεις.

Συγκεκριμένα, η Κάτια έγινε έξαλλη με όσα ακούστηκαν από ορισμένους παίκτες των Μπλε, περί “κλεψιάς” του φαγητού και θέλησε να πάρει θέση σχετικά με το ζήτημα.

“Το θέμα που τέθηκε είναι πολύ σοβαρό. Όλοι ξέρουμε πως η δύναμη της τηλεόρασης είναι η μεγαλύτερη. Όταν χρησιμοποιούμε λέξεις ‘έκλεψε’, ‘κλέφτρα’ και πήρε φαγητό από εμένα, αντιλαμβανόμαστε όλοι αυτήν τη δύναμη της λέξης και πως μπορεί να επηρεάσει τη ζωή μας από ένα σημείο και μετά. Τη δουλειά μας, τους φίλους μας, την οικογένειά μας και το πώς μιλάνε στους κοντινούς μας φίλους”, ανέφερε αρχικά η παίκτρια.

“Υπήρξα πάρα πολύ σε αυτή τη θέση πέρυσι λόγω πείνας. Οπότε σας παρακαλώ, πριν μιλήσετε, επειδή είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης, είναι θολωμένο το μυαλό κι οι λέξεις είναι ηχηρές, να είστε σίγουροι ότι είναι έτσι. Είναι παιχνίδι κι έξω στη ζωή πάνε και μας σταυρώνουν. Γράφουν στις οικογένειές μας ότι είμαστε κλέφτες, μας ακυρώνουν δουλειές, μας καταστρέφουν. Οπότε θα μιλάτε πολύ σοβαρά και θα χρησιμοποιείτε πολύ προσεκτικά το λεξιλόγιό σας”, κατέληξε η Κάτια.

Survivor: Το άγριο ξέσπασμα της Κάτιας Ταραμπάνκο

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα