Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι – Απειλές για μηνύσεις στο Συμβούλιο

Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι – Απειλές για μηνύσεις στο Συμβούλιο
Στιγμιότυπο από το Συμβούλιο του Νησιού του Survivor 5 glomex

Μεγάλη ένταση στο Συμβούλιο του Νησιού του Survivor 5. Ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Ακόμη μια ήττα γνώρισε η ομάδα των Μαχητών στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, οι οποίοι θα βρεθούν στη δυσάρεστη θέση να αποχωριστούν έναν συμπαίκτη τους την ερχόμενη Τετάρτη.

Η ομάδα περνά δύσκολα καθώς δεν έχει κερδίσει κάποιο έπαθλο φαγητού εδώ και 20 και πλέον μέρες, ενώ θα αναγκαστεί να χάσει και κάποιον παίκτη. Τρεις είναι για αυτήν την εβδομάδα οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και έχουν όλοι χρώμα μπλε.

Συγκεκριμένα πρώτος υποψήφιος της ομάδας αναδείχθηκε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης. Μετά τη νέα ήττα των Μπλε, η ομάδα έδειξε ως υποψήφια προς αποχώρηση την Πελαγία Καζολέα, ενώ στη συνέχεια ο Σάββας Κάλφας, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, έστειλε στον τάκο τον Σπύρο Μαρίκα.

Survivor: Οι τρεις υποψήφιοι της εβδομάδας

Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου, δεν ήταν λίγες οι στιγμές έντασης ανάμεσα στους παίκτες των Μπλε, ενώ στους τσακωμούς αναμείχτηκαν και οι Κόκκινοι.

Ο Σπύρος Μαρτίκας στράφηκε εναντίον της Πελαγίας για τον τσακωμό που είχαν σε σχέση με το φαγητό, με την ίδια να αναφέρει ότι δέχεται συνεχώς επιθέσεις, υποστηρίζοντας ότι κάποια από όσα λέγονται είναι μηνύσιμα.

“Έπεσαν όλοι επάνω μου να μου αμαυρώσουν την εικόνα ότι δεν είναι δίκαια η μοιρασιά και με ενοχλεί. Είμαι η πρώτη που λέω ότι το Survivor είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής. Με ενοχλούν πράγματα που ξεφεύγουν το όριο το παιχνιδιού κι αν αντιληφθώ, μετά τη μεσημεριανή τοποθέτησή μου, ότι υπάρχουν χαρακτηρισμοί που υπονοούν πράγματα χωρίς να είναι αποδείξεις αλλά απλές ενδείξεις… Είναι όλα μηνύσιμα και δε θα διστάσω να τα αντιμετωπίσω γιατί ο καθένας έχει έρθει μόνος του εδώ”, ανέφερε η παίκτρια.

Survivor: Μεγάλη ένταση στο Συμβούλιο του Νησιού

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα