Survivor – Αποχώρηση Τζέιμς: Χαμός στο Twitter, ρίχνουν ευθύνες στην παραγωγή

Survivor – Αποχώρηση Τζέιμς: Χαμός στο Twitter, ρίχνουν ευθύνες στην παραγωγή
Ο Τζέιμς στο Survivor 4 Youtube / @SKAI.gr

Το Twitter πήρε "φωτιά" μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor 4 με τα περισσότερα να τον αποθεώνουν - "Πραγματικά, τόσο άσχημα όσο ένιωσα σήμερα,δεν ένιωσα ούτε όταν χώρισα" έγραψε ένας χρήστης.

Mια αποχώρηση – “βόμβα” παρακολούθησαν το βράδυ της Τρίτης οι τηλεθεατές του Survivor 4. Ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τελικό, ο Τζέιμς Καφετζής ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης, αφενός γιατί η ανακοίνωση παράτασης του παιχνιδιού για έναν ακόμα μήνα, δεν τον βρήκε σύμφωνο και αφετέρου γιατί είναι όπως είπε σωματικά εξουθενωμένος.

Το ελληνικό Twitter πήρε “φωτιά” μετά την αποχώρηση του Τζέιμς, με τα περισσότερα να αποθεώνουν τον παίκτη και να τον ανακηρύσσουν ατύπως “νικητή του Survivor”. Οι θαυμαστές του εξέφρασαν τη συγκίνησή και τοn θαυμασμό τους για τη στάση που τήρησε στο παιχνίδι και την αγωνιστικότητά του στον στίβο μάχης, ενώ σχολίασαν θετικά και τη φιλία που αναπτύχθηκε ανάμεσα σε εκείνον και τον Νίκο Μπάρτζη. Πολλοί, μάλιστα, στάθηκαν στη φράση που είπε ο Τζέιμς Καφετζής κατά την αποχώρησή του «για μένα το έπαθλο ήταν ο Νίκος».

Survivor – Αποχώρηση Τζέιμς: Δείτε μερικές από τις αντιδράσεςι στο Twitter

Survivor – Αποχώρηση Τζέιμς: Ρίχνουν ευθύνες στην παραγωγή

Μερίδα των χρηστών μάλιστα εμφανίζεται οιλύ δυσαρεστημένη με την εξέλιξη αυτή και κατηγορεί την παραγωγή και τον Ατζούν Ιλιτζαλί, «απειλώντας» ότι θα σταματήσει να βλέπει το ριάλιτι και ότι τα νούμερα στα οποία ποντάρει θα κατρακυλήσουν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα