Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση – Ξέσπασαν σε κλάματα

Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση – Ξέσπασαν σε κλάματα
Survivor Glomex

Συγκίνηση στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Ο Τάκης Καραγκούνιας ενημερώθηκε για τον θάνατο του πατέρα του. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ξέσπασαν σε κλάματα.

Πολύ βαρύ ήταν το κλίμα στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (04/04) στον ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, ο Τάκης Καραγκούνιας ενημερώθηκε από την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης για τον θάνατο του πατέρα του, με τον ίδιο να ξεσπά σε κλάματα για την μεγάλη αυτή απώλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, έπειτα από επικοινωνία με το κανάλι, η παραγωγή ενημέρωσε αμέσως τον παίκτη για το δυσάρεστο γεγονός και του έδωσε την ευκαιρία να μιλήσει με τους δικούς του ανθρώπους. Σε έκτακτες περιπτώσεις όπως αυτή, αλλά και όπως στην περίπτωση της Κάτιας Ταραμπάνκο με τον πόλεμο στην Ουκρανία, η παραγωγή φροντίζει οι παίκτες να λαμβάνουν άμεση ενημέρωση και να έρχονται σε επικοινωνία με τους οικείους τους.

Αργότερα, στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον Τάκη, επιτρέποντάς του να μην συμμετάσχει στη διαδικασία ψηφοφορίας, αλλά και γενικότερα στο συμβούλιο.

Ο παίκτης επέλεξε να αποχωρήσει από τον χώρο του συμβουλίου, λέγοντας πως χρειάζεται λίγο χρόνο για να σκεφτεί τι ακριβώς θα κάνει και αν θα παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στη συνέχεια, έλαβε χώρα η γνωστή διαδικασία της ψηφοφορίας, με την ομάδα των Μπλε να είναι αυτή που κλήθηκε στην κάλπη, καθώς ηττήθηκε στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας.

Είχε ήδη προηγηθεί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ μέσα από την ψηφοφορία αναδείχθηκε ως δεύτερη υποψήφια η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Έπειτα, η Σοφιάννα Αβραμάκη – η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία – κλήθηκε να υποδείξει τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, με την παίκτρια να “δίνει” την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Οι δύο παίκτριες συγκινήθηκαν μιλώντας η μία για την άλλη, καθώς έχουν γίνει πολύ καλές φίλες μέσα στο Survivor, και ξέσπασαν σε κλάματα στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει μία από τις δύο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα